Wpis z mikrobloga

Chyba najbardziej mi się podobało jak Stanowski opowiadał, że wyborcy PiSu są odczłowieczeni. Zabawnie się tego słucha w kontekście tego, że PiS jest najbardziej dehumanizującą partią, nazywającą wszystkich zdrajcami, niemcami, antypolakami, zomowcami, mordercami i każdemu przeciwnikowi prześwietlają rodzinę 5 pokoleń wstecz. Albo że sobie zrobili kampanię wyborczą na straszeniu ludzi osobami innej orientacji seksualnej. A jak protestujesz, bo jesteś niepełnosprawnym / lekarzem / kimkolwiek innym, to partia zadba, żebyś w TVP wyglądał jak najgorszy degenerat i śmieć.

Niesamowicie mi przykro, że to jednak wyborcy pisu są najbardziej szkalowaną grupą społeczną.

#kanalzero
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hambercios: to jest największe g---o jakie widziałem, a widziałem dużo. I na to idą pieniądze ze społek skarbu państwa, a Trzaskowski twierdzi że nie zna sprawy

Rzygać mi się chce
  • Odpowiedz
  • 0
@Hambercios: słabe, ale co to ma do pisu? W spocie przedstawiono typowego szura oczadziałego internetową dezinformacją i najwyraźniej kimś takim postanowiono postraszyć. Nie kojarzę, żeby PiS chciał do Moskwy albo żeby opowiadał się za uprzedmiotowieniem kobiet. Ten spot prędzej jest wymierzony w Konfederację.

Są jakieś inne?
  • Odpowiedz
@salo91:

Nie kojarzę, żeby PiS chciał do Moskwy

Przecież to politycy KO, nazywają PIS ruskimi agentami.

I mam gdzieś, że to tylko polityczne zagrywki, takich słów się bez dowodów
  • Odpowiedz
  • 0
@Hambercios: nie odpowiedziałeś na temat - jest więcej tych spotów, pozwalających rozstrzygnąć na kogo "szczuje" ten spot? Nie obchodzi mnie, że nie powinien taki być, tylko skąd wiadomo, że to o PiS. Mogli dać jakąś wieśniarę, to jeszcze bym uwierzył, że może chodzi o PiS, ale średni wiek to za mało ( ͡° ͜ʖ ͡°) chce inne spoty
  • Odpowiedz
@salo91:
Trzymamy baby i dzieci, krótko, takie jest postrzeganie wyborców Pisu przez te Fundacje.

jest więcej tych spotów, pozwalających rozstrzygnąć na kogo "szczuje" ten spot?

0:23 - ,,nasze prawo i
Hambercios - @salo91: 
Trzymamy baby i dzieci, krótko, takie jest postrzeganie wyborc...
  • Odpowiedz