Aktywne Wpisy

andot +17
Czyli ofiara miała "szczęśliwą rodzinę, męża, dzieci, regularnie jeździli na zagraniczne wakacje", a pracowała na cieciówce UW... Halo ziemia, coś mi tu nie bangla.
#warszawa #kryminalne #uw #pieklomezczyzn
#warszawa #kryminalne #uw #pieklomezczyzn

Pittol +54
W świetle wydarzeń z Warszawy z wannabe Raskolnikowem, przypomniała mi się sytuacja z bodajże zeszłego roku z Uniwerku w Szczecinie.
Tutaj też przegryw gotował się do grubszej akcji, ale wpadł tuż przed bo dograżał się dziewczynie na wózku, że ją zgwałci i zabije.
Ta zaniepokojona powiadomiła służby, przetrzepali chłopowi chate a tam podobno spluwa, noże, maczety te sprawy jak i chyba nawet plany budynków uczelnianych.
Pewnie nawet nie słyszeliście o tym bo magicznie
Tutaj też przegryw gotował się do grubszej akcji, ale wpadł tuż przed bo dograżał się dziewczynie na wózku, że ją zgwałci i zabije.
Ta zaniepokojona powiadomiła służby, przetrzepali chłopowi chate a tam podobno spluwa, noże, maczety te sprawy jak i chyba nawet plany budynków uczelnianych.
Pewnie nawet nie słyszeliście o tym bo magicznie
#kanalzero #polityka
Faktycznie, lepiej robić jak PiS np. Ostrołękę. Rozpocząć budowę, wydać 2 mld i zburzyć. Słabo, ale się działo, były przynajmniej jakieś fajne wyburzenia.
Autostrady, gazoport to było budowane za PO.
@Njal: bo Polska to biedny kraj na dorobku. PiS kochał konkurować z niemcami, wpisz sobie w google jakie maja PKB oni a jakie my, a potem porównaj.
no ja wiem, wmówić biedakowi ze jest panem, to jest to. Tylko
@Njal: ale co się działo słabo? nic się nie działo, pisowcy tylko robili szopkę, że niby coś robią, a nie zrobili nic tylko nakradli kasę XD
Izera nie wystartowała nawet z budową. Cpk tak samo. Elektrownia atomowa także. Mamy 500/800+, które nie zwiększyło dzietności. Mieliśmy bekę 2%, która może i nie zwiększyła dostępności mieszkań, za to zwiększyła ceny. Via Carpathia też jakoś nie powstała (wiadomo, wina innych). Są jeszcze trzynastki
@BornToDie69: Przecież Ostrołęka, Przekop, Płot, to 100% pis, sami wymyślili i sami zrobili, reszta WIELKICH INWESTYCJI, atom, izera, cpk, modernizacja armii, to pomysł na papierze i PR w mediach. PRWDZIWE I WAŻNE INWESTYCJE PRZYPISALI SOBIE(choć to było PO PSL)
@Njal: w republice ci powiedzieli, że nie było inwestycji i zamiast sprawdzić dostałeś piany?