Aktywne Wpisy

Aeciatko +271
Cześć i czołem!
Chciałem się pochwalić swoim pierwszym, zaoblonym meblem!
Wprawdzie nie jest idealnie, ale robiłem dla siebie w ramach nauki, więc dałem z siebie całe 30% ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zrobtosam #chwalesie #meble #stolarstwo #remontujzwykopem #gotowydom #dom
Chciałem się pochwalić swoim pierwszym, zaoblonym meblem!
Wprawdzie nie jest idealnie, ale robiłem dla siebie w ramach nauki, więc dałem z siebie całe 30% ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zrobtosam #chwalesie #meble #stolarstwo #remontujzwykopem #gotowydom #dom

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Amigoyamigo +73
Pamiętacie jak pisałem o lasce, która mnie zghostowala za brak auta?
Tl;dr po pół roku się odezwala z przeprosinami i tłumaczeniami, ze tak wyszło i czy chce się spotkać. Ona zaprasza na lody, rower, cokolwiek tylko chce. No ja aż tak glupi nie jestem więc zdawałem sobie sprawę, że pojawił się przystojniejszy typ ode mnie. Może nie było o czym gadać, koleś okazał się totalnym głupkiem, może miał mała faję, a może
Tl;dr po pół roku się odezwala z przeprosinami i tłumaczeniami, ze tak wyszło i czy chce się spotkać. Ona zaprasza na lody, rower, cokolwiek tylko chce. No ja aż tak glupi nie jestem więc zdawałem sobie sprawę, że pojawił się przystojniejszy typ ode mnie. Może nie było o czym gadać, koleś okazał się totalnym głupkiem, może miał mała faję, a może
#ankieta #wykop #wybory #papiez #wojna #indie #kazachstan #polityka #pilkanozna #ciekawostki
Informacja tygodnia to:
Pamiętam jak w tydzień 9-15 marca 2020 zmieniło się funkcjonowanie całego świata
Wojna Indie Pakistan może mieć ciekawe konsekwencje. Co prawda nie od dzisiaj się lubią te państwa, ale mimo wszystko 1.7 mld ludzi z bronią atomową to ciekawa sprawa. Nawet jeśli istnieje mniej, niż 1% szansy, że konflikt będzie poważny, to nadal więcej, niż 0%, a to moze mocno zmienić rzeczywistość.
Zabójstwo... przykra sprawa, ale to
Dla mnie jednak wybór papieża.
Jest to jeden jedyny na świecie (no chyba że jest dwóch)
Najbardzije prawdopodobny scenariusz jest taki ze w zamian za opieke i mozliwosc mieszkania, Nawrocki dosta "kredyt" 0% (czyli mogl splacac Jerzego
@blurrpp314: To było raczej oczywiste od początku. Dokonał z Jerzym transakcji korzystnej dla obu stron niekoniecznie w pełni legalnej. Ale kłamał i kręcił bezczelnie. Nie umiał ukręcić głowy aferze na początku i mataczył. To są problemy bo taki człowiek nie nadaje się na prezydenta.