Aktywne Wpisy

anoysath +1813
Michał Probierz właśnie "podał się do dymisji" z funkcji trenera reprezentacji Polski. Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni. Poprzedni trener, Fernando Santos był trenerem niespełna 9 miesięcy. Wołam plusujących ten wpis
#mecz #reprezentacja
#mecz #reprezentacja

adeo1987 +11
Mireczki kupilem iphone 15 pro max 1,5 roku temu , teraz po powrocie z wakacji nie moglo znalezc zadnej sieci, po sprawdzeniu w orange jest informacja ze IMEI zablokowany, poprzedni wlasciciel nie oplacil pewnie raty, nie mam kontaktu z wlascicielem . Czy jest jakas inna mozliwosc odblokowania? #iphone #telefony #gsm
Cześć wszystkim.
Jestem w związku z dziewczyną już od dłuższego czasu. To naprawdę dobra osoba — typowa szara myszka, ale z ogromnym sercem. Niestety, od jakiegoś czasu pojawił się problem, który coraz mocniej mnie gryzie.
Mam wrażenie, że kompletnie o siebie nie dba. Chodzi i siedzi zgarbiona, po pracy wskakuje w stare, zużyte dresy, większość czasu spędza scrollując social media. Coraz trudniej mi patrzeć na to obojętnie. Mimo że wiem, że to wartościowy i dobry człowiek, to te rzeczy zaczynają mnie odpychać. Czuję, że uczucie, które między nami było, powoli się wypala. Przeraża mnie to, bo wciąż ją cenię i nie chcę, żeby nasz związek rozpadł się z takiego powodu.
Nie wiem, czemu piszę akurat tutaj, ale mam nadzieję, że może ktoś z Was — Mirki i Mirabelki z większym doświadczeniem związkowym — podpowie mi, jak do niej dotrzeć. Nie chcę stawiać żadnych ultimatum, ale też nie chcę dalej tego dusić w sobie. Jak mogę jej to delikatnie, ale skutecznie przekazać?
Dzięki z góry za wszystkie rady.
#zwiazki #pytaniedoeksperta #relacje #milosc #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
Moze zacznij z nia gdzies chodzic razem czy na silownie, moze sie wkreci.
Pytanie brzmi, co Ty robisz w wolnym czasie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Otóż wbrew pozorom naprawdę sporo. Gotuję codziennie a jeśli nie mam na to czasu to staram się nam ogarnąć jakieś żarcie. Poza tym zawsze jak potrzebuje jakiejś pomocy to robię wszystko o co poprosi. Dbam o nią, interesuję się — pytam, jak się czuje, co u niej, staram się być obecny.
Sam też nie siedzę bezczynnie,
Musisz z nią pogadać, czemu spędza tyle czasu w telefonie.
Swoją drogą kiedyś słyszałem coś fajnego.
Zrób dziś to, co wiesz ze da Ci przyjemność jutro.
Wątpię aby ktoś się budził następnego dnia i cieszył się że przeleżał cały dzień w
Zabierz jej telefon na tydzień tak że nie będzie tiksroka, zydograma, i nagle się pojawi chęć dbania o siebie i ćwiczenia siłowe.
Zacznij od spokojnej rozmowy, ale nie lukruj