Wpis z mikrobloga

Jak ja już mam dość tego pisowskiego szamba. Czarnków, Sasinów, Oskarków, Nawrockich, Kaczyńskich i innych Ziobrów. Podobnie jak ich gadzinówek z Republiką na czele. Takiego skupiska zakłamania, manipulacji i oszczerstw ten kraj nie widział od czasów rządów komunistów. I to tych wczesnych. Ba, nawet ich przebijają.
Jak można z Bogiem na ustach być aż do tego stopnia zepsutym, wręcz zgniłym do kości. Jeżeli ów Bóg istnieje to wszyscy mają murowane miejsca w piekle.
Sprawy Nawrockiego i Bodnara, niby podobne, to właśnie w pigułce pokazują jakim zaropiałym guzem na ciele naszego kraju jest PiS. W oczywistej sprawie Nawrockiego bronili go jak honoru (gdyby go mieli), plątając się w wersjach i tworząc więcej tłumaczeń niż Marianna Schreiber miała konfopisowskich "przyjaciół".
Z drugiej strony, wzorem małp obrzucili gównem Bodnara, nawet nie sprawdzając do końca sprawy i mimo błyskawicznych wyjaśnień wraz z dokumentami, dalej brneli w swoje kłamstwa. Licząc że przylepione g---o tam zostanie i będzie symetrią dla przekrętu Nawrockiego.

Mam nadzieję że prezydentem zostanie ktoś z Koalicji rządzącej i będzie to początek czyszczenia i spuszczania tego szamba na śmietnik historii. Raka trzeba wyciąć żeby już nigdy nie miał przerzutów.

#bekazpisu #polityka
Jabby - Jak ja już mam dość tego pisowskiego szamba. Czarnków, Sasinów, Oskarków, Naw...

źródło: temp_file8952526559879301811

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 82
@Jabby ale oni magicznie nie znikną, nawet jak wygra czaskoski, taki mamy mental sporej części społeczeństwa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jabby: delegalizacja i do pierdla, nie ma co się oglądać, we Francji zamkneli Le Pen, w Niemczech uznali AFD za zagrożenie dla demokracji i będą rozpracowywać przez służby to i u nas trzeba iśc na ostro z nimi
  • Odpowiedz
@Idaho597: Jak zdelegalizujesz to zrobisz z nich męczenników. Po prostu w naszym systemie prawnym kary za kłamanie, oczernianie, rozpowszechnianie fałszywych informacji powinny być znacznie bardziej dotkliwe niż te obecne. Jak dostaną po kieszeni to szybko im przejdzie ochota na zalewanie przestrzeni medialnej szambem. Przy okazji - odbieranie obywatelom polskości lub prawa do patriotyzmu powinno być karane na równi z obrazą uczuć religijnych.
  • Odpowiedz
@Zarrakash:

jak zdelegalizujesz to zrobisz z nich męczenników

no i co z tego, stare baby trochę pokrzyczą i się rozejdą bo karkówka w promocji albo rano do przychodni trzeba iść
  • Odpowiedz
@Jabby

Jak ja już mam dość tego pisowskiego szamba.

A kto nie? Ja rozumiem ludzi z zaczadzonymi mózgami nachalną, obrzydliwą propagandą mediami pisowskimi. Dla nich nie ma ratunku. Szacuję ich na 15% społeczeństwa. Ale, jak ktoś nie jest zaczadzony, siądzie sobie, pomyśli, spróbuję być obiektywny jak najbardziej potrafi. No nie ma opcji, by po tym seansie zastanowienia, powiedzieć, aaaa PiS najlepsza partia, Nawrocki ma mój głos. To jest niewykonalne dla myślącego
  • Odpowiedz
@Jabby: Ale to własnie sztab Trzaskowskiego wyciągnął rękę do Nawrockiego tymi imbami w końskich i debatami 1v1.

To w interesie platformy jest aby pis przetrwał za wszelką cenę ze wzajemnością oczywiście.

Nawet Dudek to stwierdził - jeśli Nawrocki nie dostanie się do drugiej tury - oznaczało by to koniec pisu
  • Odpowiedz
Jeżeli ów Bóg istnieje to wszyscy mają murowane miejsca w piekle.

@Jabby: tego nie wiesz, ten bóg może być tak samo podły, patrząc na stan świata nawet bym się nie zdziwił jakby to był taki cwaniaczek który je chrupki jak zsyła komuś raka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jabby: swoją drogą to politycy KO muszą być naprawdę porządni, skoro pisowcy tak desperacko przeszukują ich majątki, po czym i tak muszą zmyślać zarzuty XD
  • Odpowiedz
@Jabby: A jakie emocje wyzwala w tobie "reprywatyzacja" tysięcy kamienic w Warszawie i fakt, że Hania dwa nazwiska przyznała, że miastem zawładnęła mafia? No i jedną sama sobie przytuliła i warszawscy adwokaci nie chcieli wziąć w obronę właścicieli. To wszystko w Warszawie pod nosem posłów na sejm i parlamentarzystów, ministrów, służb itd. Czyżby nie wiedzieli? Wiedzieli, ale niczego nie mogli? Po czym zmieniła się władza i okazało się, że jednak
  • Odpowiedz
  • 0
@Jabby zwalczanie dżumy cholerą, wy to macie pamieć złotej rybki, a zresztą po co Ja odpisuje Tuskobotowi który jest bezkrytyczny względem swoich mocodawców
  • Odpowiedz
@Jabby: takiej zgnilizny nie ma nawet u wszystkich kandydatow lacznie (oprocz Brauna i Maciaka).

Po czym zmieniła się władza i okazało się, że jednak dostrzec się to dało i dało się to zmienić, a nawet osądzić.

@KawaJimmiego: Jak Lech Kaczynski zyl, to jakos nic nie robili, a to zaczelo sie za jego czasow prezydenckich w Warszawie. Nie wybielam tutaj HGW, po prostu obydwie strony w tym maczaly paluchy.
  • Odpowiedz