Aktywne Wpisy
akro81 +814
Studenckie bydło w akcji.
W zeszły weekend na Juwenaliach w Łodzi studenckie bydło zdewastowało 20-letniej studentce Toyotę Celicę 5 generacji. Sprawa boli mnie podwójnie, bo jestem pasjonatem starszych japońców, a tutaj młoda osoba ewidentnie dopiero łapiąca zajawkę, na którą brutalnie napluto. Pomożecie zidentyfikować najbardziej zaangażowanych w ten proceder osobników? Więcej zdjęć tutaj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1183667420438696&set=a.666232325515544&locale=pl_PL
#lodz #lodz #juwenalia #politechnikalodzka #politechnikalodzka #jdm
W zeszły weekend na Juwenaliach w Łodzi studenckie bydło zdewastowało 20-letniej studentce Toyotę Celicę 5 generacji. Sprawa boli mnie podwójnie, bo jestem pasjonatem starszych japońców, a tutaj młoda osoba ewidentnie dopiero łapiąca zajawkę, na którą brutalnie napluto. Pomożecie zidentyfikować najbardziej zaangażowanych w ten proceder osobników? Więcej zdjęć tutaj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1183667420438696&set=a.666232325515544&locale=pl_PL
#lodz #lodz #juwenalia #politechnikalodzka #politechnikalodzka #jdm

źródło: lodz
Pobierz
Zoriuszka +120
Z tej strony chciałem oficjalnie podziękować adminom #mirekszukazony @MirekSzukaZony:
Jakieś 5 lat temu wrzuciłem dla jaj ogłoszenie do was. Dzisiaj powiedziała tak. Macie różową na sumieniu (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#randkujzwykopem #zwiazki #chwalesie
Jakieś 5 lat temu wrzuciłem dla jaj ogłoszenie do was. Dzisiaj powiedziała tak. Macie różową na sumieniu (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#randkujzwykopem #zwiazki #chwalesie
Jak można z Bogiem na ustach być aż do tego stopnia zepsutym, wręcz zgniłym do kości. Jeżeli ów Bóg istnieje to wszyscy mają murowane miejsca w piekle.
Sprawy Nawrockiego i Bodnara, niby podobne, to właśnie w pigułce pokazują jakim zaropiałym guzem na ciele naszego kraju jest PiS. W oczywistej sprawie Nawrockiego bronili go jak honoru (gdyby go mieli), plątając się w wersjach i tworząc więcej tłumaczeń niż Marianna Schreiber miała konfopisowskich "przyjaciół".
Z drugiej strony, wzorem małp obrzucili gównem Bodnara, nawet nie sprawdzając do końca sprawy i mimo błyskawicznych wyjaśnień wraz z dokumentami, dalej brneli w swoje kłamstwa. Licząc że przylepione g---o tam zostanie i będzie symetrią dla przekrętu Nawrockiego.
Mam nadzieję że prezydentem zostanie ktoś z Koalicji rządzącej i będzie to początek czyszczenia i spuszczania tego szamba na śmietnik historii. Raka trzeba wyciąć żeby już nigdy nie miał przerzutów.
#bekazpisu #polityka
źródło: temp_file8952526559879301811
Pobierzno i co z tego, stare baby trochę pokrzyczą i się rozejdą bo karkówka w promocji albo rano do przychodni trzeba iść
A kto nie? Ja rozumiem ludzi z zaczadzonymi mózgami nachalną, obrzydliwą propagandą mediami pisowskimi. Dla nich nie ma ratunku. Szacuję ich na 15% społeczeństwa. Ale, jak ktoś nie jest zaczadzony, siądzie sobie, pomyśli, spróbuję być obiektywny jak najbardziej potrafi. No nie ma opcji, by po tym seansie zastanowienia, powiedzieć, aaaa PiS najlepsza partia, Nawrocki ma mój głos. To jest niewykonalne dla myślącego
To w interesie platformy jest aby pis przetrwał za wszelką cenę ze wzajemnością oczywiście.
Nawet Dudek to stwierdził - jeśli Nawrocki nie dostanie się do drugiej tury - oznaczało by to koniec pisu
@Jabby: tego nie wiesz, ten bóg może być tak samo podły, patrząc na stan świata nawet bym się nie zdziwił jakby to był taki cwaniaczek który je chrupki jak zsyła komuś raka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KawaJimmiego: Jak Lech Kaczynski zyl, to jakos nic nie robili, a to zaczelo sie za jego czasow prezydenckich w Warszawie. Nie wybielam tutaj HGW, po prostu obydwie strony w tym maczaly paluchy.