Wpis z mikrobloga

Rozglądam się za nowym samochodem. Moją uwagę przykuła nowa Toyota Corolla 1.8 Hybrid Style. Wg rankomatu pełne ubezpieczenie OC/AC z naprawą w ASO wychodzi ok 4.5-6k na rok przy własności prywatnej. Leasingi wyliczają na telefon. Ekspertka z mubi ds. leasingu wyliczyła mi „najlepszą” ofertę na 11k. WTF?

Czy ubezpieczenia leasingu są faktycznie aż tak odjechane od normalnych, czy jednak jestem w stanie znaleźć coś bliżej prywatnej polisy?

#leasing #ubezpieczenie #corolla #toyota
DaveFear - Rozglądam się za nowym samochodem. Moją uwagę przykuła nowa Toyota Corolla...

źródło: IMG_7850

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DaveFear niektóre firmy mają umowy z leasingami gdzie dopasowują składkę tak żeby pasowało ze składkami oferowanymi przez leasing, a inne mają po prostu zwyżki za leasing.

jak chcesz to odezwij się na PW, coś poszukam jutro.
  • Odpowiedz
@DaveFear: ja brałem w ubiegłym roku ostatni. Teraz płaciłem 3k, w tamtym roku trochę mniej bo promka była w salonie. Wszystko ogarniane przed doradcę z salonu.
Pewnie trafisz na jakieś oferty z promką na początek.
  • Odpowiedz
  • 0
@DaveFear możesz się odezwać na PW tez mogę przeliczyć ale często doradcy od leasingow liczą w sowich preferowanych TU, przy GAP tak zazwyczaj też jest
  • Odpowiedz