Aktywne Wpisy

IksdeHeheh +359
#dzikitrener #polskieonuce
Priviet, dzikij trener tutáj. Ja nie schowałem sia do bunkra, ja rasplakałsia od waszych kommentov. Teper wy uviditie, zatançujem Katjuszku. Doigralis
Priviet, dzikij trener tutáj. Ja nie schowałem sia do bunkra, ja rasplakałsia od waszych kommentov. Teper wy uviditie, zatançujem Katjuszku. Doigralis
źródło: 3db1f039-bc52-49af-937a-a648b4370752
Pobierz
cheture +2
jak radzicie sobie z bezsensem życia? (nie piszcie nie radzimy)

@Operator_imadla stwierdził że wystarczyłby mu kamień, podobne myślenie jak Pani Ewy Kopacz.
@Garru11 napisał że jak on byłby w tym miejscu to by kopnął w siekierę w celu obezwładnienia a potem założył trójkąt nogami na szyję
Wczoraj jakiś wykopek stwierdził że trenuje aikido i taka siekiera to nie problem dla niego.
Cały świat żałuje że nie było wykopków w pobliżu.
#warszawa #uw #morderstwo #heheszki
źródło: IMG_5188
PobierzOstatnio była jakaś zrzutka jak chłop próbował pomóc sąsiadce i 3 psy go tak pogryzły że będzie kaleką do końca życia, nie dzięki. Od tego są ludzie którym płacimy, służby są od zajmowania się takimi przypadkami.
źródło: comment_kIq6FTzH1bem2Ra8k622uxKRBZCaC1pf
Pobierz@gregoryantoni: takich grabarze lubią najbardziej, bo sporo rodziny potem przychodzi na pogrzeb
Analiza wsteczna zawsze skuteczna.
Fajnie się kalkuluje znając końcowy scenariusz.
Ciekawe, który taki mądry by był w stanie działać na miejscu, mimo paniki tłumu, która potrafi rozwalić motywację niemal każdej nieprzeszkolonej jednostki.
A co jeśli gość miałby przy sobie mały nóż, karambit, albo pistolet?
Później jeden z drugim pisze w necie, że te materiały gore go nie ruszają ale jak trzeba zapytać pani w sklepie o wędlinkę czy powiedzieć
Zdarzają sie ludzie którzy mogli by odpowiednio zareagować, ale to na pewno nie sa ci wojownicy internetowi.