Wpis z mikrobloga

- Martwi mnie, że masa osób, które były świadkami tego zdarzenia, nie podejmowały interwencji. Odnotowaliśmy dziwne zachowania, część osób kręciła filmy, nagrywając zdarzenie. Jest to przerażające i niepokojące, że mało kto chciał pomóc - mówił rzecznik MSWiA Jacek Dobrzyński.
#warszawa
Megalomamia - - Martwi mnie, że masa osób, które były świadkami tego zdarzenia, nie p...

źródło: 1000006315

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Operator_imadla:
Wystarczyło…
Wystarczyło znaleźć taki kamień żeby był nie za ciężki i nie za lekki,
Wystarczyło zachować tylko bezpieczną odległość i idealnie rzucić kamieniem w czubek głowy,
Wystarczyło tylko tak rzucić kamieniem żeby magicznie obezwładnić jegomościa, ale go przy tym nie zabić, żeby nie siedzieć w pace dłużej niż sam przestępca.
Cała Warszawa żałuję że nie było tam Operatora Imadła któremu wystarczyłby kamień do obezwładnienia dorosłego mężczyzny z siekierą.
  • Odpowiedz
@Megalomamia: Ta ktoś by go kopnął w łeb to potem w mediach byłoby na paskach AGRESYWNY OSOBNIK ZAATAKOWAŁ STUDENTA KTÓRY ROBIŁ SWÓJ PERFOMANCE. Idź na wuj. Nikt normalny nie pomagał. Potem skończe z wyrokiem bo społeczeństwo i system popieprzyło.
  • Odpowiedz
mało kto chciał pomóc

@Megalomamia: Komu? Martwej ofierze? Nasi politycy są tak absurdalnie głupi że aż szok xD

tam było z 50 chłopa

@Operator_imadla: Gdzie? Na nagraniach i według relacji babka była odosobniona i zginęła na miejscu z zaskoczenia
  • Odpowiedz
- Martwi mnie, że masa osób, które były świadkami tego zdarzenia, nie podejmowały interwencji. Odnotowaliśmy dziwne zachowania, część osób kręciła filmy, nagrywając zdarzenie. Jest to przerażające i niepokojące, że mało kto chciał pomóc - mówił rzecznik MSWiA Jacek Dobrzyński.

@Megalomamia: no tak, najpierw WPA chce maksymalnie ograniczyć możliwość noszenia legalnej broni a potem chrum kwii czemu nie pomagają
xDDD
  • Odpowiedz