Aktywne Wpisy
xr38 0
Mam plan przeprowadzić się do Wrocławia, kupić tam mieszkanie. Na jakie dzielnice warto zwracać uwagę w budżecie ~15k/m2? Metrażowo celuje w 45-50m2. Da się cos sensownego kupić we Wrocławiu w tej cenie z rynku wtórnego, gotowego do zamieszkania? Jakie dzielnice polecacie, jakie odradzacie?
#wroclaw
#wroclaw

Panowie taka rozkminka mnie naszła w niedzielę jak mamy piłę motorową co nie to wiadomo że jak byś dołożył palca to by ci ucięło bo ostrza tam są na wierzchu i zaraz ci szarpnie jak trota i jeb.
Ale tak się zastanawiam czy przy szlifierce kątowej gdzie nie ma ostrzy na wierzchu a powierzchnia tarczy tnącej jest płaska i tępa czy w momencie dołożenia do niej palca to by się tylko ślizgała
Ale tak się zastanawiam czy przy szlifierce kątowej gdzie nie ma ostrzy na wierzchu a powierzchnia tarczy tnącej jest płaska i tępa czy w momencie dołożenia do niej palca to by się tylko ślizgała
źródło: 1000015448
PobierzZrobiła by ranę przy lekkim dołożeniu palca?
- Tak 90.5% (38)
- Nie 9.5% (4)

- Hyundai Tucson Hybrid Smart/Executive
- Kia Sportage HEV Anniversary/Business Line
- Ford Kuga FHEV ST-Line X.
Czy ktoś z Was miał styczność z tymi autami i może coś o nich powiedzieć? Użytek ma być mieszany. Głównie w mieście, rzadsze wyjazdy, póki co jedno dziecko.
Poza tym - czy ktoś miał styczność ze spółką Car Lease i może coś o niej powiedzieć?
Z góry dzięki.
#samochody #leasing
@Czafincz: Dobra, a więc tak. Właścicielem KIA jest Hyundai a 2 powyższe samochody to generalnie 2 takie same auta w różnych budach z różnym znaczkiem w których nawet jak się przyjrzysz to znajdziesz zapewne elementy wspólne tak jak w Ceedach oraz I30. Na twoim miejscu z tych dwóch wziąłbym Hyundai, ale to kwestia gustu zwyczajnie po prostu bardziej mi
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-05-08_172411_www.google.com
PobierzKuga mały bagażnik. Obczajałem tucsona, podobnie, i w ogóle do mnie nie przemawia. Środek paskudny.
Kia nie wiem, nie oglądałem.
Zdecydowałem się poczekać, aż Chińczycy rozepchną się na rynku, może wypuszcza coś fajnego. Jaecoo 7 jest na prawdę fajne, ale grill xD
Tak więc
@kuncfot: Przecież gwarancja w Kia to żart. Tam jest milion obostrzeń i wyłączeń. Na sprzęgło podobno 20 tys km. Lepsze 4 lata w Fordzie niż fikcyjne 7 w Kia.