Aktywne Wpisy
czemu nikt się nie czepia #indie albo #pakistan o b--ń atomową i im jej nie blokują a #iran już tak? Czy nie powinno być tak że państwa które miały / mają b--ń atomową powinny zwalczać każdy kraj dążący do b---y atomowej? Albo w drugą stronę, zezwolić na to i każdy kraj do odstraszania powinien mieć swoje głowice nuklearne

annlupin +11
śpicie jusz?

źródło: annlupin09823
Pobierz
Bo ta sama zasada działa w samochodach, że rzekomo można rozwalić synchronizator pierwszego biegu, no ale samochody mają ręczną skrzynię biegów a motocykle sekwencyjną i zacząłem myśleć.
Wiecie, mówię o tych niezręcznych sytuacjach gdzie dojeżdżacie do skrzyżowania, jest czerwone więc na luzaku sobie dojeżdżacie hamując silnikiem, ale jednak zapala się zielone więc staracie się dostosować prędkość żeby pojechać płynnie za ostatnim autem no ale siedzi kapelusznik albo baba z opóźnionym zapłonem i decydujecie się zatrzymać, no ale w ostatniej chwili ruszają i teraz jedziecie te 5-10 km/h gdzie silnik na dwójce się dławi ale jak się zatrzymacie żeby zmienić na jedynkę to znowu wy zostaniecie zawalidrogą na kilka sekund i z tyłu zaczną trąbić (już tak miałem xD)
#motocykle
@Dalamar: xD
Jeszcze nie można gasić motocykla tym czerwonym przełącznikiem tylko kluczykiem bo się motocykl zepsuje.
Skąd się takie brednie biorą to ja nie wiem
(-‸ლ)
Nawet jak wbijesz jedynkę grubo powyżej czerwonego pola to raczej bezkosztowo, zerwie przyczepność na tylnym kole i tyle.
Z tego co mi wiadomo, w skrzyniach motocyklowych nie ma synchronizatorów.
Pozdrów instruktora.
@wiktorbo w v4 ~130