Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +85
Ja wam mówiłem, że pracuje w markecie ze sprzętem rtv i agd nie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przychodzą dwie stare grażyny po lodówkę. Łażą pół godziny, oglądają. One pomocy nie chcą, one same sobie poradzą.
Wołają mnie. Pokazują najchujowszą lodówkę, którą mam, totalny noname, że przy tym najtańszy model amica to p--------e Bugatti...
-Ona chce
Przychodzą dwie stare grażyny po lodówkę. Łażą pół godziny, oglądają. One pomocy nie chcą, one same sobie poradzą.
Wołają mnie. Pokazują najchujowszą lodówkę, którą mam, totalny noname, że przy tym najtańszy model amica to p--------e Bugatti...
-Ona chce

Kielbasiarz +35
Widze, ze jakies jeki bo SCT wjechala w #krakow
Gdzie minusy? Przecież te przepisy dotyczą jakis gruzow, ktore stwarzają tylko zagrożenie dla ich kierowcow i postronnych uczestników ruchu.
Miasto jest dla ludzi a nie dla samochodów. Mnie nie stac na jacht to nie placze, ze cena za dokowanie w Miami jest wysoka. Sa autobusy, pociagi, rowery, nawet hulajnogi.
Naprawdę nie kazdy musi miec auto i musi WSZEDZIE nim wjezdzac
Gdzie minusy? Przecież te przepisy dotyczą jakis gruzow, ktore stwarzają tylko zagrożenie dla ich kierowcow i postronnych uczestników ruchu.
Miasto jest dla ludzi a nie dla samochodów. Mnie nie stac na jacht to nie placze, ze cena za dokowanie w Miami jest wysoka. Sa autobusy, pociagi, rowery, nawet hulajnogi.
Naprawdę nie kazdy musi miec auto i musi WSZEDZIE nim wjezdzac
źródło: image322
PobierzJak taka urwa może w lustro spojrzeć.
Zapomniałem ze zwolennicy konfy nie czują obrzydzenia. Lata słuchania korwina i reszty anturażu popaprańców robią swoje.
@JonaszSynGrazyny: "łyknąłem fejka i co z tego!" Chłop niestety dostał bana, bo z chęcią spytałbym się go dlaczego wrzucanie prawdy jest be, a fejków cacy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image
Pobierz@an-drzej odpowiedzi i tak byś się nie doczekał, wiele takich pytań już wczoraj padło, typ nawet jak został wyjaśniony z tym fejkami to nie chciał ich usunąć (dopiero moderacja rano pousuwała) i przenosił się tylko do innego wątku kłamać dalej albo właśnie zgrywał wielkiego moralizatora.