Aktywne Wpisy
tcp-protocol +361
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
KapralKing2 +2
Jakie konkretnie zmiany prawne winny być według was wprowadzone? Z tego co patrzę po necie w innych państwach to te proponowane a więc agresywne rasy zakazane, przymus rejestracji oraz oc nie przełożyły się na jakiekolwiek ograniczenie liczby hospitalizacji w krajach gdzie takie zmiany wprowadzono. #psy #psiarze

#ciekawostki #samoobrona
ucieczka jest podwójnie skuteczna, bo od dziecka wiadomo, żeby nie biegać z nożem/nożyczkami. nikt nie bedzie cie scigac
Jeszcze jest drugi sposób, podobnie skuteczny, z tym że w Polsce mało popularny ( ͡° ʖ̯ ͡°)
https://www.youtube.com/watch?v=0H6n1aK0ZSo
@GladysDelKarmen: zawsze śmieszy ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Makarow: wiesz w bajki i humorystyczne filmiki. Żeby mieć szanse użyć pistoletu to musi cię dzielić od napastnika z nożem z 7-9 metrów, to daje ci jakieś 1,5 sekundy na reakcję i to musisz byc jeszcze wyćwiczony w dobywaniu broni + stres. A gdyby pistolet można było kupować tak
źródło: pol_pm_Umarex-Replika-pistoletu-Glock-17-gen-3-GBB-Green-Gas-6-mm-2-6472-35306_3
PobierzOd jakiegoś czasu noszę przy pasku gaz pieprzowy — widocznie, bez chowania. I powiem Wam jedno: ludzie inaczej patrzą. Widać, że wzbudzam respekt, zwłaszcza u tych, co zwykle są zbyt pewni siebie albo zaczynają szukać zaczepki.
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś
źródło: 5f420536bc94553a0f1d22a793f3d5392a7cce3f87b72ad7e6eef1b6490503a5
PobierzNożownik po lewo, twoje pocięte przedramiona w których jak przeżyjesz do końca
źródło: depositphotos_150572722-stock-photo-man-cooks-turkish-meat-kebab
Pobierz