Wpis z mikrobloga

@Dueil_angoisseus:

stworz serwis ktorego dzial "hard" sluzy do pokazywania wlasnie takich filmikow, jak masakry, obciecia glowy, filmiki z wypadkow

usuwaj takie filmiki, bo "szacunek ofiary ataku i jej rodziny"

No tak, a inne ofiary na filmikach to mozna pokazywac, bo sa z innych krajow i na pewno nie wytocza procesu sadolowi xD
Obsrali sie i tyle
  • Odpowiedz
@Dueil_angoisseus: Gosc sprzedal strone wiekszej spolce za hajs, jak większą spolka powiedziala ze zamyka bo za malo zarabia to wyzebrał od dzbanów hajs na serwery, a teraz cenzruje.
Musialem wejsc na zagraniczna strone i trafic na komentarze pajeetow nie powiem jakie bo w polskich mediach nie mozna w cywilizowany sposob i z szacunkiem tego pokazac.
  • Odpowiedz
@Dueil_angoisseus: Co za hipokryzja. Nidy nie korzystałem z tej strony i nie oglądam żadnych treści gore, bo mnie to brzydzi i mam zbyt słaby żołądek, ale jak to się ma do publikowania masy nagrań z wojny, miejsc morderstw, ataków agresywnych psów itp.? Do ofiar i ich rodzin w przypadku innych zdarzeń już nie mają szacunku i empatii? Lepiej też żeby te nagrania były w jednym, w miarę bezstronnym miejscu, niż
  • Odpowiedz
@Dueil_angoisseus:
- apsrawa ataku, która z dużą dozą prawdopodobieństwa stanie się sprawą polityczną przed wyborami w którą będą zaangażowane wszystkie służby i która jest na świeczniku opinii publicznej, dziennikarzy etc
- stronka z rozjechanymi pieskami/losowymi ciapatymi, której treści mogą być pożywką medialną na dekady
- potężne ryzyko, że portal ze śmiesznymi obrazkami zostanie zwinięty z serwerów, a ty razem z nim w związku z ujawnianiem dowodów
nie no literalnie f-----m.
  • Odpowiedz