Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +433
ja p------ę XD
chłop osiągnął wszystko w najpopularniejszej dyscyplinie na świecie, jeszcze go żabojady wydymały na statuetkę, która należała się mu jak psu zupa, momentami przebijał Messiego i CR7 czyli absolutnych GOAT-ów
chłop od 15 lat poświęcał średnio 2 miesiące w roku (a jak mundial albo euro to jeszcze więcej) czasu na wolontariat i przebywanie na de facto obozie z bandą meneli-alkonów XD chłop ma kasę na wszystko w tym króciutkim życiu i
chłop osiągnął wszystko w najpopularniejszej dyscyplinie na świecie, jeszcze go żabojady wydymały na statuetkę, która należała się mu jak psu zupa, momentami przebijał Messiego i CR7 czyli absolutnych GOAT-ów
chłop od 15 lat poświęcał średnio 2 miesiące w roku (a jak mundial albo euro to jeszcze więcej) czasu na wolontariat i przebywanie na de facto obozie z bandą meneli-alkonów XD chłop ma kasę na wszystko w tym króciutkim życiu i

źródło: Zrzut ekranu 2025-06-08 225131
Pobierz
pelt +55
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Co radza wykopki? Bo zdania w rodzinie sa podzielone, budzet raczej nie stanowi problemu. Chce miec cos ladnego, co mi bedzie sprawialo po prostu przyjemnosc.
#motocykle125 #supermoto #motocykle
źródło: 1000069094
PobierzA w 125 tych biegów to się zmienia dużo
Suzuki GSX - 20-22k PLN
Honda CB - 20-22k PLN
Yamaha MT - 23k PLN
ewentualnie KTM Duke - 23k PLN
Jedna z zalet japończyków - jak dbasz, trzymają wartość
Jeździłem rok BN125 i oceniam go bardzo dobrze.
@Podstarzaly_Mandalorianin: przychodzą przychodzą ale nie pasują do tego modelu
A czemu stare japońce trzymają cenę? Bo jest popyt - segment 125cc to eldorado dla wszelkiej maści januszy.
@testuser: ta opinia jest czymś poparta czy to jakaś fantazja/projekcja?
Chłodzone powietrzem single to najtańsze i najprostsze w serwisowaniu motocykle. Wszystko, od zaworów po napęd, da się pod blokiem w jedno popołudnie samemu zrobić. Części i ich zamienniki są tanie i powszechnie dostępne.
Jeśli jednak nie chcemy robić rzeczy samemu, każdy warsztat podejmie się pracy nad
No o skuterach 50cc Ci wiele nie napiszę - jak ktoś potrzebuje na dojazd do sklepu/paczkomatu/na ryby, to za 3-4k weźmie nowego ZIPPa z marketu z "gwarancją", a nie 4-letniego Junaka. Skutery 125cc też mi nie po drodze, chociaż te 'maxi' całkiem wygodne do miasta i pod miasto.
Varadero to ewenement - raz, że jeden z nielicznych 125cc, który wygląda jak większe egzemplarze (rama ta sama, tylko dookoła silnika
@testuser: Junak 607 to 125ccm, koszt nowego to chyba okolice 9k, więc 3k za 4 latka w stanie igła to chyba nie były wygórowane oczekiwania.
To co teraz napiszę to bardzo duże uogólnienie, ale gwarancja w chinolach daje złudne poczucie bezpieczeństwa: "mam nowy motocykl, nic się nie stanie, a jeśli, to naprawią". No niby tak, ale popatrz jak wyglądają importerzy tych sprzętów i dostępność części. Jasne, naprawią, jak przyjdzie część. Może
Biegi wchodzą ok.
Zbiera się podobnie jak cbr125.
Jedyny mankament - szarpie przy dodawaniu gazu nie ma czułości jest zbyt mocny na wejsciu