Wpis z mikrobloga

#logikarozowychpaskow #rozowepaski #medycyna #medycynaestetyczna #chirurgiaplastyczna #uroda #kosmetyki #niebieskiepaski #chirurgia

Obserwuje u kobiet na tiktoku (szczególnie tam), że bardzo dużo tych dość ładnych, ma taką jakby zamrożoną twarz. W sensie, nawiązuje do tego, że coś takiego mi się kojarzy z botoksem ale nie wiem, bo tutaj w grę wchodzą dość młode laski - 20 - 23 lata. Aczkolwiek no, jak się tak przyjrzeć, to większość z nich nie ma mimiki na czole i w wielu innych miejscach. Jakakolwiek ekscytacja, czy inne emocje wiążą się tylko z delikatną mimiką ust. Myślicie, że to kwestia botoksu, wypełniaczy? Czy może kontroli? Na przykład jeszcze takie nastoletnie laski dużo bardziej się marszczą - na przykład Vanessa Rojewska.
Ostatnio jedną osobiście pytałem, to się wyparła ale moja kuzynka robiła kiedyś nos i również się całe życie tego wypiera. Niestety każdy widzi, jak jest naprawdę, bo miała kiedyś wielki i garbaty nos, a teraz ma malutki spiczasty. Niby nic mi do tego ale jak ktoś się z tego powodu wywyższa, to trochę słabo, jak jest to efekt operacji.
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LadnyChlopczyk niestety taki wplyw maja obecnie social media na mlodych ludzi. wiele mlodych lasek podaza slepo za tredami obserwowanymi w necie. zwroc uwage jak wiele tych troszke starszych niz nastolatki urzadza swoje domy/mieszkania zgodnie socialmediowymi tredami. to niesamowicie pierze glowe, tak dla przykladu teraz suknia slubna od nieinfluencerki to biedactwo. wesele bez instadekoratorki? obciach! zycie bez termomixa, mopa hizero, czy nowego iphona to nie zycie, oczywiscie wszystko na raty…
  • Odpowiedz
@LadnyChlopczyk: aktualnie bardzo popularne są wypełniacze u osób tak młodych. Narracja klinik estetycznych jest taka, że botoks obecnie nie szkodzi zdrowiu, a wiek 20 lat to dobry moment na rozpoczęcie ostrzykiwania twarzy.
  • Odpowiedz
Ona miała robione c-c€? Zawsze mi się wydawało, że c--e akurat ma naturalne.

@LadnyChlopczyk: Tak miała, sama nawet o tym kiedyś mówiła wszędzie. Bo to w sumie było jedyne pytanie które jej prawie każdy zadawał.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: No to nieźle, bo właśnie jedna znajoma ją posądzała o jakieś operacje na twarzy, więc kto wie, czy mamusia nie chciała sobie stworzyć gwiazdy. Bo jak tak patrzę na ich familie, to matka wypoczęta, córka też, a ojciec jakiś sponiewierany (pewnie od pracy)
  • Odpowiedz
@LadnyChlopczyk: Ja tam mam zrobiony botoks i nie narzekam. Aczkolwiek niewiele mi to daje bo całościowo brzydki jestem :P Zacząłem robić też dość wcześnie bo pierwszy raz w wieku 24 lat, więc młody wiek nie ma nic do rzeczy, a jedynie siła mięśni mimicznych.
  • Odpowiedz
@LadnyChlopczyk: Botoks, hydroksyapatyt, polikaprolakton, lasery co2, rf mikroigłowe, osocze bogatopłytkowe mam i polecam bo wyglądam lepiej, ale do gigachada mi daleko. Bardziej chodziło mi o to, że jeżeli to wszystko jest dobrze wykonane to wygląda całkowicie naturalnie i nikt nie jest w stanie stwierdzić, że coś było robione. Być może te laski z tiktoka robią sobie jakieś mega dawki lub zbyt często w wyniku czego mają zamrożoną mimikę,
  • Odpowiedz
@nietoperze20: Sam chce sobie coś zrobić ale bardziej kwestie cery. Żeby była jak najładniejsza. Z żuchwą, to nie wiem ale generalnie naturalnie mam spoko i dostaje komplementy ale no nie jestem jak Dolph Lundgren i nie wiem, czy bym wgl chciał aż tak zmieniać.

Polecasz coś, żeby przed wakacjami sobie mógł zrobić i poprawić kondycję cery na twarzy?
  • Odpowiedz