Aktywne Wpisy

KokiX +253
Stellantis - gówniany Midas motoryzacji, zniszczyli kilka znanych, europejskich marek, dzięki czemu chińskie guano znajduje dziś swoje miejsce na rynku.
Tak to jest gdy korporacyjna chęć zysku przyćmiewa rzeczywiste oczekiwania klientów.
Zniszczyć Fiata, Opla i Peugeota to trzeba się postarać, gratulacje.
#motoryzacja #samochody #oswiadczenie
Tak to jest gdy korporacyjna chęć zysku przyćmiewa rzeczywiste oczekiwania klientów.
Zniszczyć Fiata, Opla i Peugeota to trzeba się postarać, gratulacje.
#motoryzacja #samochody #oswiadczenie
źródło: temp_file5200882552127329581
Pobierz
jmuhha +30
Tak wygląda „skandynawskie drewno” w praktyce.
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
źródło: 1000021897
Pobierz

Obserwuje u kobiet na tiktoku (szczególnie tam), że bardzo dużo tych dość ładnych, ma taką jakby zamrożoną twarz. W sensie, nawiązuje do tego, że coś takiego mi się kojarzy z botoksem ale nie wiem, bo tutaj w grę wchodzą dość młode laski - 20 - 23 lata. Aczkolwiek no, jak się tak przyjrzeć, to większość z nich nie ma mimiki na czole i w wielu innych miejscach. Jakakolwiek ekscytacja, czy inne emocje wiążą się tylko z delikatną mimiką ust. Myślicie, że to kwestia botoksu, wypełniaczy? Czy może kontroli? Na przykład jeszcze takie nastoletnie laski dużo bardziej się marszczą - na przykład Vanessa Rojewska.
Ostatnio jedną osobiście pytałem, to się wyparła ale moja kuzynka robiła kiedyś nos i również się całe życie tego wypiera. Niestety każdy widzi, jak jest naprawdę, bo miała kiedyś wielki i garbaty nos, a teraz ma malutki spiczasty. Niby nic mi do tego ale jak ktoś się z tego powodu wywyższa, to trochę słabo, jak jest to efekt operacji.
@wujek_srednia_rada: To nie social media i skończmy w końcu z tym głupim gadaniem. Social media są co najwyżej wyłącznie pretekstem nie przyczyną.
@LadnyChlopczyk: Tak miała, sama nawet o tym kiedyś mówiła wszędzie. Bo to w sumie było jedyne pytanie które jej prawie każdy zadawał.
Nwm czy to ty ale kiedyś pisałeś coś o hudroksyapatycie, że masz
Polecasz coś, żeby przed wakacjami sobie mógł zrobić i poprawić kondycję cery na twarzy?