Wpis z mikrobloga

Wszyscy piszą że wariat, ćpun. A jak teraz czytam to ofiarą jest jakiś młody różowy pasek. Więc napastnik może mieć nawet tutaj konto może się naczytał o p0lkach i mu się klepki poprzestawiały #warszawa #uw ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szynszyla2018 Prędzej laska, go zdradziła a on ją zaciukał bo zdrowie psychiczne, zwłaszcza u mężczyzn jest na dramatycznie niskim poziomie w tym g---o kraju. Typo z mordy nawet niezły, ale c--j wie po tych kilku pixelach.
  • Odpowiedz
@szynszyla2018: ogólnie to ludzie mający problemy psychiczne nie popełniają więcej przestępstw niż ci zdrowi, Nw jak narkomani, ale imo on był trzeźwy, wiedział co robi, a ofiara była przypadkowa
  • Odpowiedz
@szynszyla2018: pracownica administracyjna, zamykała audytorium maximum. Lat 59 więc umiarkowanie mloda. Potwierdzone komunikatem uczelni.

I teksty o "jedzeniu" jej też niepotwierdzone, ubrudził się przy odcinaniu jej głowy ale oglądałem klatka po klatce i nigdzie nie widziałem nic przypominającego jedzenie. On nawet nie zbliżył do niej ust, po prostu krew z tętnicy szyjnej tryska pod cisnieniem
  • Odpowiedz
@Wypierpapier Typo co sobie historię dopisał. Może jeszcze napisz że mam jego ołtarzyk w domu. Prawda jest taka że gościu jest p------y bo ktoś tego nie wykrył w porę, co oznacza że system zawiódł. Jakim cudem typo doszedł aż na studia prawa mając takie problemy psychiczne?

Wg. mnie problem jest w diagnozowaniu i badaniu zdrowia psychicznego, to już któraś taka sprawa, pamiętam typa co zastrzelił byłą i jej nowego fagasa w
  • Odpowiedz
@kot-kot-pies to na pewno, każda taka tragedia to wina nas wszystkich, to porażka państwa że nie udzieliśmy pomocy psychicznie chorej osobie na czas. Tylko poprzez edukację i karanie za mowę nienawiści możemy zmniejszyć takie tragedie
  • Odpowiedz
@szynszyla2018: robisz to samo co typowy przegryw. Ja czytałem że 60 letnia portierka. Co by pasowało że akurat na taką osobą trafił. Poczekajmy na fakty, a nie już jakiś założenia i ekstrapolacje. Czego na siłę próbujesz robic z ludzi z forum potworów?
  • Odpowiedz