Aktywne Wpisy

wfyokyga +35
Dzień dobry

źródło: temp_file1738553455121218557
Pobierz
CoDwa 0
Czy wypijanie codziennie 4-5 piwek pod wieczór to alkoholizm? Tzn nie do końca codziennie bo czasem robię sobie przerwy kilka dni, tydzień, 2 tygodnie. Nigdy nie piję rano ani przed 18
#alkoholizm #pytanie #pytaniedoeksperta
#alkoholizm #pytanie #pytaniedoeksperta
-trochę grubsze, 100% bawełny
-gładkie, lub z nadrukami małymi/w dobrym guście (bez wielkiego logo, ani głupich napisów typu Chicago College 1967 Mushroom Street)
-rozmiary XL, XXL
-Fason regular, ewentualnie lekki comfort fit, źle wyglądam w oversize'ach bo nie mam już 15 lat, a ponad 30.
Pytam bo mam dosyć kupowania koszulek po 30-70zł w H&M, albo tańsze takie cieniutkie co się pod pachą od razu odbarwią i zniekształcą w rękawach i przy kołnierzu, albo takie grubsze ale znowu oversize i wyglądam od razu grubiej i jakbym miał po ojcu stare ciuchy, lub co gorsza udawał nastolatka (bo teraz w takich młodzież chodzi).
Jak znajdziesz to wołaj (ʘ‿ʘ)
Z tańszych nie polecę bo co bym nie kupował to było źle cięte, słaby materiał i nie mój fason
@RumClapton: Oczywiście, że można. @taKiIgor Ma rację. Takich ciuchów basic warto szukać paradoksalnie w sklepach typu militaria.pl, od siebie dodałbym jeszcze, że możesz na przykład w skate shopach zobaczyć.
Ok, ale co z tego? Nie wiem, niektórzy to się zachowują jakby ich poparzyło. Jak
@RumClapton: Młodzież chodzi w takich t-shirtach dla tego chociażby masz takowe w każdej sieciówce nie wiem cropp, house, h&m.
@RumClapton: Oversize to normalny krój. Chyba, że masz na myśli boxy których większość sieciówek po prostu nie umie robić bo robią krótkie i szerokie
@RumClapton: Nie prawda, dobry t-shirt rozmiarowo to nie jest coś co ma być przyklejone do ciebie.