Wpis z mikrobloga

Libek here. Potencjalny wyborca Trzeciej Drogi. Slucham wywiadu Hołowni ze Stanowskim, slucham jak podcastu bez wizji. Szymek sie chwali ze zrobił jakis super projekt ze swoimi odpowiednikami (2 osoby w panstwie) z krajow Baltyckich, Skandynawii itp. Mysle sobie - "kurde niezle, moze jakas wspolna strategie wypracowali jakies systemy usprawniajace wspolprace, przyspieszajace dzialania, wtych trudnych czasach, ustalili jakies konkrety w kontekscie wojskowosci, wspolnej obrony". Mysli te przerwał Hołownia dodając że jest dumny, ze stworzyli taką... książkę kucharską. W swojej naiwności mysle, ze ta ksiazka kucharska to jest okreslenie gabarytu, ze ten projekt to 700 stron mięsa. Wow. Odpalam ekran zeby zobaczyc ten powod do dumy marszałka a tu zonk - ON DOSLOWNIE MOWIL O KSIAZCE KUCHARSKIEJ. Przeciez to jest absurd level Pis xddd #kanalzero #stanowski #holownia #trzeciadroga
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@larvaexotech serio juz nie zapisujcie wszystkich do plemion, obczaj sobie moje wpisy ja jestem antypisem ale tutaj po prostu zostalem tak r-------y. Jeszcze szymon dodal ze przepis jego mamy tam jest xd jak dzieciaczek
  • Odpowiedz
@mariokanar: tu nie chodziło o książkę samą w sobie. Przekaz który miał być przemycony tutaj to umiejętność zorganizowania czegoś ze odpowiednikami z innych krajów (co jest trudniejsze niż się niektórym wydaje) oraz to że to było na działania charytatywne.
  • Odpowiedz
  • 0
@larvaexotech mordo wiem o co chodzilo, jednak ksiazka kucharska jest w mojej ocenie kuriozalna a on jeszcze sie nią chwali. Ksiazke kucharska to se moze Martyna Wojciechowska napisać i sie tym chwalic a nie marszalek powaznego panstwa. Rozumiem ze oprocz real politik robi sie tez softowe rzeczy ale podniecac sie tym? ( przynosl ta ksiazke do studia, z tego co pamietam zaczal gadac o tym niepytany). Beka z tego i tyle.
  • Odpowiedz