Wpis z mikrobloga

Ogólnie to z-----e wam spojlerem bo mogę.
Jason Duval w fabułce jest gliniarzem. Działa pod przykrywką, coś jak w Sleeping Dogs jeśli graliście.
I kolejna ciekawostka, gdy Jason wbija po laskę do więzienia to strażnik mówi do niego """Czy ja tu pana kiedyś widziałem""...to zdanie odnosi się do tego ze pracuje w policji i często tam bywał, a nie do tego że był przestępcą który siedział w więzieniu
#gta6 #gta #ps5 #gry
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szefunciooooo: Jeśli już mamy wymyślać jakieś teorie to już szybciej powiedziałbym, że trzecią grywalną postacią będzie ten policjant w niebieskiej koszuli, zwłaszcza jeśli weźmiemy pod uwagę fakt, że rockstar wypuścił około policyjne dlc i ogarniają, że ludzie często na RP chcieli być policjantami. Więc może bvć tak, że z jednej strony grasz Jasonem i Lucią z drugiej ścigać ich tym policjantem będąc nim. Poza tym tego typa nie było opisanego
Cztero0404 - @Szefunciooooo: Jeśli już mamy wymyślać jakieś teorie to już szybciej po...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-05-06_225650_www.youtube.com

Pobierz
  • Odpowiedz
a to by było spoko akurat, grałbym, ale więcej cutscenek niż Gameplay'u by było

@Hankook: Ogólnie kiedy pisałem jakiś czas temu, że nowe GTA wyjdzie w 2026 roku przed mundialem żeby to reklamować na nim to kazali mi zakładać foliową czapeczkę xD Boom data 26 maja 2026 premiery a mistrzostwa świata w piłce nożnej zaczynają się 11 czerwca które odbędą się w USA, więc czyżbym i tu miał rację?
  • Odpowiedz