Wpis z mikrobloga

@wesoly_ze_stodoly: w jaki sposób weryfikujesz? Ktoś wrzuci rar z CP nazwany wycieczka.rar
Otwierasz i przeglądasz? No nie możesz raczej :)
A jak przyjdzie co do czego to u Ciebie na serwerach jednak to leży i Ty będziesz musiał się tłumaczyć.
  • Odpowiedz
masz regulamin i korzystając z serwisu to ty ponosisz odpowiedzialność za udostępniane treści.

@wesoly_ze_stodoly: Nie jestem pewien czy takie tłumaczenie zadziała na prawników Nintendo albo Interpol ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wesoly_ze_stodoly pchasz sie w gips takim serwisem. Przeciez tam kazdy moze wrzucic jakikolwiek chce plik, ktory koniec koncow laduje na dysku ktory ty wynajmujesz / hostujesz / whatever. A taki smieszny regulamin raczej cie nie ochroni :)
  • Odpowiedz
Przeciez tam kazdy moze wrzucic jakikolwiek chce plik, ktory koniec koncow laduje na dysku ktory ty wynajmujesz

@Kuriozal: Na Google Drive czy Microsoft OneDrive też
  • Odpowiedz
@wesoly_ze_stodoly: @Kuriozal jakiś czas temu dostałem maila od dostawcy ówczesnego hostingu (jeden z większych w pl), że z uwagi na wątpliwą zawartość jakiś plików zablokowano mi pare folderów. I lipa się stała bo akurat w jednym z nich były rzcezy, z których korzystali moi klienci. nie do odzyskania. nauczony tym doświadczeniem wsytsko mam teraz u siebie w domu i złośliwcy zgłaszający mogą mnie pocałować w cztery litery.
  • Odpowiedz