Aktywne Wpisy

zomowiec +471
Po prawie 7 latach… MAM TO!
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:

źródło: temp_file6806119477987986565
Pobierz
troglodyta_erudyta +395
W tym wątku dziękujemy Michałowi Białkowi i jego ekipie za doskonałe zabezpieczenia antyspamowe na jego portalu. Wpisujcie miasta.
#wykop
#wykop
- sąsiad twojej matki ma możliwość wykupu kawalerki komunalnej za 10% wartości
- uzbieraj z matką 12k
- wymuś na sąsiedzie nieodwołalne pełnomonictwo "żebyś mógł wykupić mu nieruchomość i tam załatwić tam różne urzędowe sprawy bo panu do ręki nie dam pieniędzy"
- wymuś na sąsiedzie żeby przepisał ci kawalerkę w spadku "wie pan my tam panu pomożemy i zapłacimy wszystko i pan będzie sobie mieszkał a potem się zajmiemy mieszkaniem"
- kawalerka nie mogła być sprzedana przez 5 lat więc po 5 latach idziesz z wymuszonym wcześniej pełnomonictwem od sąsiada do notariusza i podpisujesz umowę sprzedaży sam z sobą oświadczając że zapłaciłeś sąsiadowi 120 tysięcy - w jego imieniu
- cieszysz się jaki to jesteś sprytny, czekaż aż sąsiad umrze i masz kwadrat za 400k za który daliście z matką 12k.
- kandydujesz na prezydenta
- bezmyślnie chlapiesz w debacie że masz 1 mieszkanie
- kobita z DPSu siada ze zdziwienia bo widziała u sąsiada kwity na których właścicielem jest Kandydat Obywatelski™
- kobita dzwoni do Onetu
- Onet sprawdza
- okazuje się że masz dwa
- okazuje się że masz trzy
- kłamiesz że utrzymujesz sąsiada - nie wiedziałeś że od roku jest w DPSie
- kłamiesz że spłaciłeś mieszkanie sąsiadowi bo dałeś 12k do gminy i cośtam potem płaciłeś (pewnie jakiś groszowy czynsz za 'własne' mieszkanie)
- cała polska dowiaduje się że oszukałeś sąsiada sprzedając sobie, za jego plecami, jego mieszkanie
- *kaczyński dzwoni*
- panika.gif
- wyeksmituj sąsiada przekazując ukradzione sąsiadowi mieszkanie na cele charytatywne (nieujawnionej organizacji) zamiast je zwrócić
powyższy wpis jest radosną twórczością autora i przedstawia fikcyjne zdarzenie fikcyjnych postaci, wszystkie podobieństwa do prawdziwych osób i zdarzeń są przypadkowe
#polityka #wybory #bekazpisu
Robienie z Jerzego ofiary, jest śmieszne, bo on nic nie stracił. Mieszkanie nie było jego a dla