Wpis z mikrobloga

Moim zdaniem te wszystkie wypisywane tutaj bzdury że wygląd nie ma znaczenia, liczy się osobowość itp wynikają z tego że na wykopie jest pełno internetowych dziadków 30lvl+ którzy nie ogarniają jak bardzo zmienił się świat. Są to ludzie dorastający przed erą social mediów.
Przecież dzisiaj w takie bzdury nikt już prawie nie wierzy. Popatrzcie na współczesnych nastolatków. Dbają o takie rzeczy jak cera, fryzura, perfumy, sylwetka i dobre ubrania. Dzisiaj panuje kultura looksmaxingu.
#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #urojenianormikoidalne
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sandevistan: ja wprawdzie jestem internetowym dziadkiem 30lvl+, ale mam sporo młodzieży mieszkającej przy sąsiednich ulicach, a kilku nawet przy mojej, i obserwując ich mogę potwierdzić to, o czym piszesz. Zauważam, że młodzi mocno o siebie dbają w tej kwestii i bardzo pilnują wyglądu. Zawsze jak patrzę na jakiegoś 15-, 20-latka, to odnoszę wrażenie, że to młode pokolenie jest dużo ładniejsze od mojego (w sensie że więcej wśród niego atrakcyjnych,
  • Odpowiedz
@soyunmago: geny, u nas w rocznikach 92-95 to w całej szkole było moze ze dwóch pretty boyów. Reszta to typowe normiki mariusze z potencjałem na zakola i okrągłą morde. Looksmax niewiele by zmienił.
  • Odpowiedz