#przegryw zaciekawił mnie ten speeddating. Czyli majac lvl 33 wybieram sobie przedzial 30-40 lat i tam przychodzi 16 bab i 16 chłopów tak? I jacy oni przychodzą? Chłopy to same chady czy normalne chuopiska z tagu? Czy jeśli mam 188cm i mlody wyglad i ogolnie w klubie bez problemu wyrywam na keks to tam miałbym szanse? Czy jeśli jakas by mi sie spodobała a ja jej to możemy razem wyjsc i nie byc tam do końca? Jakie tam przychodzą dziewczyny? Takie które szukają bolca czy moze samotne matki szukające ojca dla dziecka? Przychodzą tam ludzie pod wpływem alkoholu? Te rozmowy 1na1 to sa w jakimś osobnym pokoiku czy wszystko dzieje sie w jednej dużej sali? #zwiazki #speeddating
@Samotnybrzydki Żeby w miarę wyglądająca laska potrzebowała takiego czegoś, musi mieć jakąś korzyść, której nie dostanie na apce. Czytaj: szuka męża albo co najmniej związku, bo zabawę z cyganem może mieć od ręki na apce.
@Samotnybrzydki probuj, mój przeciętny z wyglądu kolega znalazł tam kobietę, również przeciętna, ale przynajmniej chuda, bez rozwodu czy dzieci. Na tinderze działał rok i nic.
Byłem raz w zeszłym roku, co opisałem tutaj: https://wykop.pl/wpis/81246839/wpis#282286647
Ogólnie jest stresująco i męczaco. Z 20 kobiet ze 2 ładne, ze 4 niegdyś ładne, ale teraz z pomarańczową nalepką z lidla, reszta poziom od medium
W przedziale 30-40 częściej brakuje kobiet.
Ponoć dobra taktyka to przyjść wcześniej i podbić do wybranej kobiety zanim się zacznie cała impreza.
Co do reszty:
- Rozmowy są na sali, kobiety siedzą przy stoliku, a faceci chodzą od stolika