Aktywne Wpisy

sforce +116
#gielda jesteście za podatkiem katastralnym od 3 mieszkania? Szczerze mówiąc, pomimo ze mam bardziej wolnościowe poglądy to takie opodotakowanie nie byłoby głupie, częśc ludzi pomyślałoby o innych formach inwestycji .

mirko_anonim +402
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
Mam problemy ze snem (wybudzam się w nocy). Chcę się tym zająć kompleksowo, ale żeby móc funkcjonować, skorzystałem z teleporady i lekarz zapisał mi Zolipdem (Nasen). Co dziwne - dał zalecenie, żeby brać to rano (zapisał to nawet na recepcie). Wtf? Zetknął się ktoś z takim trybem przyjmownia zolipdemu? Z tego, co widzę, wszędzie są zalecenia - brać tuż przed snem
#zdrowie #leki #sen #bezsennosc #medycyna #lekarze
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Zolpidem rano to błąd, to silny środek nasenny, który działa szybko i usypia, a nie poprawia funkcjonowania w ciągu dnia. Taka porada to wtopa lekarza. Ten lek bierze się tylko na noc, awaryjnie, maks kilka dni, bo uzależnia.
Na start zamiast tabletek poleciłbym ogarnąć higienę snu: stała pora spania i wstawania, brak ekranu minimum godzinę przed snem, ciemność w sypialni, ruch w ciągu dnia, ekspozycja na światło rano. Dodatkowo
@Wojciech_Skupien:
Z tym ekranem przed snem to jest według mnie bzdura, chodzi tylko i wyłącznie o natężenie światła żeby nie rozbudzać organizmu, można nawet uzyskiwać szybsze zasypianie z ekranem tylko musi być odpowiednio ściemniony i dźwięk tez musi być odpowiednio wyciszony
Wybudzasz się po prostu, czy ciągnie na sikanie ?
Czy masz nadwagę ?
Ale najpierw polecam nagrać się w nocy, może wybudzenie ma miejsce jak coś na zewnątrz wydaje jakiś