Wpis z mikrobloga

@koniecswiatajestbliski: I na co mi ta płyta? Żeby sprzedać jak koncolowiec, który sprzedaje grę żeby kupić kolejną? Nie wiem czy wiesz, ale GOG ma DRM free, więc każdą grę mogę pobrać i mieć na płycie, dysku, penie czy gdzie tam chcę.
  • Odpowiedz
@kidi1: po pierwsze to wina wydawcy, który nie przewidział sukcesu gry i wyprodukował tak mało kopii fizycznych więc nikt nikogo nie wydymał. To że jakiś janusz na Allegro podnosi ceny to już inna kwestia. Po drugie cena gry na PC jest chyba taka sama więc tylko na korzyść konsol, że jest jeszcze opcja fizycznej gry.

Wydymał to was ten grubas ze steama kilkanaście lat temu wmawiając, że jego sklep jest
  • Odpowiedz
@koniecswiatajestbliski: Jak gra jest dobra to do niej wracam kiedy mnie najdzie ochota. Nie muszę sprzedawać gier żeby kupić kolejną.
Ja gram dla relaksu kiedy chcę a nie na szybko żeby sprzedać grę w dobrej cenie. elo
  • Odpowiedz
@kidi1: też nie gram na szybko dlatego tej gry jeszcze nawet nie rozpakowalem i jak mi się gra podoba, albo gry prezenty zostawiam sobie na półce. Po raz drugi raczej nie przechodzę bo mam jeszcze kilkadziesiąt tytułów do ogrania. Na spokojnie, to się nazywa wolność, tego nie zrozumiesz, pozdro
  • Odpowiedz
@Ayessare: co to ma wspólnego z godnością bądź jej brakiem? Kupiłem kiedyś starą beemke za 5 koła. Jeździłem nią dobrych kilka lat, wiadomo przybyło rys, większe ślady zużycia wewnątrz. Sprzedałem za 7k bo takie były wtedy ceny tych modeli. Rozumiem, że powinienem był honorowo sprzedać za max 4k? XD
  • Odpowiedz