Aktywne Wpisy

heksengerg +156

źródło: temp_file4727355586165404252
Pobierz
miki4ever +3
NBA TYPER 2025
PLAY-OFF
FINALY KONFERENCJI
PARY
New York Knicks vs. Indiana Pacers
PLAY-OFF
FINALY KONFERENCJI
PARY
New York Knicks vs. Indiana Pacers
Można się srać do Marciniaka, że puścił grę przy bramce na 3:3, ale no powiedzmy to sobie wprost - Barca sama na własne życzenie wczoraj ten mecz sobie p--------a (dziękujemy Araujo :)). P--------a jakimś brakiem ogaru, że przy 2:3 trzeba mieć więcej zawodników z tyłu, a nie grać 4 na 4. P--------a niestety niewykorzystanymi sytuacjami. P--------a krótką ławką, bo c-----o zarządzała hajsem - wczoraj taki Cancelo czy Felix mogliby zrobić róźnicę. Niestety - na finishu liczy się to ilu masz zawodników zdolnych do gry na najwyższym poziomie.
Oby utrzymać to mistrzostwo i wzmocnić się w wakacje. Czas jeszcze na LM przyjdzie bo ta paka ma spory potencjał, ale trzeba troche to dopracować. Boli jednak mocno, bo przed sezonem w życiu nie spodziewałem się, że będzie walka o finał (praktycznie ten finał mieliśmy przez 5 min.) CL, Lalige, Puchar.
Hansi ufam Tobie. Teraz trzeba dać radę z Realem i dociągnąć tę ligę do końca, żeby nie zesrać się już totalnie przed kiblem, bo wtedy to będzie bardzo bolesne.
P.S. no i trzymamy kciuki za Inter bo jak Dzbanele podniesie puchar ligi mistrzów to już mi d--a pęknie :)
#pilkanozna #fcbarcelona
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Nie przesadzaj, to tylko i wyłącznie zwykły mecz piłki nożnej który koniec końców absolutnie nic nie zmienia w twoim życiu.
I pisząc takie rzeczy później jesteście zdziwieni, że ktoś się śmieje z kibiców Barcy xD Nie, nie mieliśmy finału przez 5 minut, jakbyśmy mieli finał to
To, że "mieliśmy" ten finał to tak się po prostu mówi - komentatorzy też często mówią coś w stylu "już byli w finale" etc., i tylko o to mi tu chodziło. Barca goniła w tym dwumeczu praktycznie ciągle - goniła
@SmadnyMnich: byku, ciebie na boisku akurat nie widziałem