Wpis z mikrobloga

Uwielbiam te wszystkie wnikliwe analizy ''specjalistów''. Według redakcji #tvgry auta z poniższego ujęcia nie było jeszcze w #gta to wcale nie jest tak, że w GTA Online można takowe kupić nawet jako policyjne auto XD ( ͡° ͜ʖ ͡°) Swoją drogą to trochę chyba wyjaśnia dlaczego niektórzy ludzie twierdzą, że jak ktoś uważa iż ten trailer przypomina GTA V to jest ślepy. Po prostu nie mają żadnego pojęcia jak wygląda ta gra bo nie grali w tryb sieciowy prawie wcale albo ostatni raz to robili z 6-8 lat temu. #gry #ludologia #kiszak #gta6
Cztero0404 - Uwielbiam te wszystkie wnikliwe analizy ''specjalistów''. Według redakcj...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-05-07_104946_www.youtube.com

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cztero0404 nie no jak ktoś taguje kiszak to już wiem, że będzie dzbanem do sześcianu.

Tak, firmy recyklingują asety. Chłopie, ale bym Ci zepsuł światopogląd jakbym Ci powiedział, że na UE5 są darmowe asety i firmy je między sobą wykorzystują.

Infernus od GTA III jest, a w IV wygląda tak samo jak w V. Szok i niedowierzanie
  • Odpowiedz
  • 0
nie no jak ktoś taguje kiszak to już wiem, że będzie dzbanem do sześcianu.

@paluszki_rybne: Właśnie dla tego między innymi to taguje w ten sposób. Żeby czytać później wyrazy najszczerszego oburzenia wykopków ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
musisz mieć bardzo smutne życie

@paluszki_rybne: Nie, wręcz przeciwnie o ironio. Natomiast bawi mnie dokładnie za każdym razem tak samo mocno moment w którym jakiś wykopek czepia się na przykład o tagi lub pisze komuś, że ma smutne życie bo chcąc się dowartościować. I żebyś źle nie zrozumiem to nawet nie jest absolutnie strzelanie w twoją stronę i nie chodzi o mnie. Po prostu zauważyłem iż taka sytuacja ma miejsca
  • Odpowiedz
@Cztero0404: kto mnie zgłosił do moderatora? Czy siedzą tu pracownicy gola? Czy ich fani? XDDD a no tak. Tag #gry i wszystko jasne. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więc napiszę tutaj. Redaktorzy gry online nie potrafią zrobić prostych rzeczy. Robia wideo tylko żeby być „pierwsi” i gadają dla samego gadania nie mając pojęcia. Ale że teraz temat popularny to będą nagle specjalistów od gta zgrywać
  • Odpowiedz
  • 0
Czy siedzą tu pracownicy gola?

@Krisztiano_Ronaldo: Bardzo możliwe. Jeśli siedzą tutaj na przykład redaktorzy Onetu lub WP to oni pewnie też. Jak będziesz miał trochę wątpliwego szczęścia to może nawet na któregoś z nich trafisz jak ja kilkukrotnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
Robia wideo tylko żeby być „pierwsi” i gadają dla samego gadania nie mając pojęcia.

@Krisztiano_Ronaldo: Niestety, ale nie tylko i wyłącznie oni. Bachus który z lekka brzmi jak upo na przykład też i kilka innych osób. Za to Rumonowi coś się stało na przykład i zaczął tę grę chwalić niesamowicie xD
  • Odpowiedz