Aktywne Wpisy
nowszyja +1628
Facet przez dwie godziny był masakrowany przez 3 kundle, jego kończyny były w takim stanie, że lekarze próbując go ratować musieli je odciąć, niestety mężczyzna zmarł. Jesteście w stanie sobie wyobrazić skalę jego cierpienia? Dlaczego to się wydarzyło? Bo państwo skapitulowało przed psiarzami. W normalnym kraju kundle po pierwszym pogryzieniu byłyby odebrane, a psiarz dostał taką karę, żeby nauczył się rozumu. Tutaj była klasyka: kobieta pogryziona wcześniej przez te psy musiała bujać

LeonL +427

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-05-07_104946_www.youtube.com
Pobierzźródło: Opera Zrzut ekranu_2025-05-07_105356_www.google.com
PobierzTak, firmy recyklingują asety. Chłopie, ale bym Ci zepsuł światopogląd jakbym Ci powiedział, że na UE5 są darmowe asety i firmy je między sobą wykorzystują.
Infernus od GTA III jest, a w IV wygląda tak samo jak w V. Szok i niedowierzanie
źródło: image
Pobierz@paluszki_rybne: Właśnie dla tego między innymi to taguje w ten sposób. Żeby czytać później wyrazy najszczerszego oburzenia wykopków ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@paluszki_rybne: Nie, wręcz przeciwnie o ironio. Natomiast bawi mnie dokładnie za każdym razem tak samo mocno moment w którym jakiś wykopek czepia się na przykład o tagi lub pisze komuś, że ma smutne życie bo chcąc się dowartościować. I żebyś źle nie zrozumiem to nawet nie jest absolutnie strzelanie w twoją stronę i nie chodzi o mnie. Po prostu zauważyłem iż taka sytuacja ma miejsca
Komentarz usunięty przez moderatora
Więc napiszę tutaj. Redaktorzy gry online nie potrafią zrobić prostych rzeczy. Robia wideo tylko żeby być „pierwsi” i gadają dla samego gadania nie mając pojęcia. Ale że teraz temat popularny to będą nagle specjalistów od gta zgrywać
źródło: 704983-bansheegta
Pobierz@Krisztiano_Ronaldo: Bardzo możliwe. Jeśli siedzą tutaj na przykład redaktorzy Onetu lub WP to oni pewnie też. Jak będziesz miał trochę wątpliwego szczęścia to może nawet na któregoś z nich trafisz jak ja kilkukrotnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Krisztiano_Ronaldo: Niestety, ale nie tylko i wyłącznie oni. Bachus który z lekka brzmi jak upo na przykład też i kilka innych osób. Za to Rumonowi coś się stało na przykład i zaczął tę grę chwalić niesamowicie xD
@Cztero0404: To nawet nie jest on. To zwykły Bison z single player, ew może trochę podrasowany