Wpis z mikrobloga

#przegryw #randki #randkujzwykopem #speeddates #szybkierandki #podrywajzwykopem Ide znowu na Speed Dates w czwartek, to będa już 3 w ciągu ostatniego 1,5 miesiąca... musze zmienić taktykę rozmwy, mniej się spinać.. ale zauwayzlem cos innego chodze na SpeedDates oczywiscie z przerwami od 2013 roku xDD nie wiem na ilu juz byłem, ale myśle ze ponad 30. Więc rozmawiałem z ok 500 kobietami w tym czasie.. w sumie tylko raz miałem wspólnego macza i się umówiłem na kawę.. troche hardkor ale to mowie wiecej o mnie - prawdopodobnie jest jakiś glicz w moim matrixie, który mnie blokuje, za dużo myslę i analizuje..
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZawzietyRobaczek: zaciekawił mnie ten speeddating. Czyli majac lvl 33 wybieram sobie przedzial 30-40 lat i tam przychodzi 26 bab i 16 chłopów tak? I jacy oni przychodzą? Chłopy to same chady czy normalne chuopiska z tagu? Czy jeśli mam 188cm i mlody wyglad i ogolnie w klubie bez problemu wyrywam na keks to tam miałbym szanse? Czy jeśli jakas by mi sie spodobała a ja jej to możemy razem wyjsc
  • Odpowiedz
@Samotnybrzydki: jak masz lvl. 33 to najlepiej jak wybierzesz przedział (kobiety: 22-32, meżczyżni: 24-33) np ten: https://upolujsingla.pl/produkt/speed-dating-warszawa-single-22-33/
no wiadomo, wybierasz tak zeby laski były jak najmłodsze :D
zwykle jest po równo czyli 16/16, czasem jakas laska albo facet nie przyjdzie i wtedy jest po prostu dziura i czekasz kolejke.
A jak jest z osobami? Bardzo róznie. Jak wspomniałem byłem na ok 30 takich spotkaniach wiec to co powiem ma pokrycie:
- ten sposób
  • Odpowiedz
@Samotnybrzydki: nie ukrywać że nieraz byłem bardzo zfrustowany bo np. zanzaczlem laske ktora mi wpadla w oko niby wszsytko dopbrze sie gadalo, ale macza nie bylo.. albp np. nikt mnie nie zaznaczył z 16 osob albo tylko jedna, to tez trcohe lipa.. mój rekord to 7 zaznaczeń w sensie tyle mnie dziewczyn zaznaczyło keidyś - i.. co ciekawe to była 1 moja taka szybka randka, potem juz nigdy tak nie
  • Odpowiedz
@Samotnybrzydki: możesz se nawet piwko przynieść do stołu, jest tam barek, zwykle miejsce ze stolikami jak kawiarnia, bar, klub,.. ale siedzenie z piwkiem jest słabe raczej, lepiej byc trzeźwym, masz wtedy lepszy osąd i nie placze sie jezyk no i laski wyczuwaja jak jesteś podchmielony
  • Odpowiedz