Aktywne Wpisy

Japonia właśnie stworzyła macicę poza ludzkim ciałem — i to działa
Brzmi jak science fiction.
Ale to rzeczywistość.
🇯🇵 W cichym laboratorium w Japonii wydarzyło się coś niezwykłego:
Brzmi jak science fiction.
Ale to rzeczywistość.
🇯🇵 W cichym laboratorium w Japonii wydarzyło się coś niezwykłego:

źródło: temp_file6796646547331617631
Pobierz
lesio_chce_skes +99
Kiedyś miałem tu konto w ciężkim momencie życiowym, gdy moja była z #borderline odwalała akcje jak Olga na streamie #ajemge1
Nie jestem fanem patostreamów, na tego gościa natrafiłem dosłownie dzisiaj i prześledziłem kilka shotów. Chciałbym natomiast skupić się na postaci gościnnej. Zobaczyłem słowo klucz dotyczące jej zaburzenia osobowości i to mnie skłoniło do obejrzenia. Taaaaak... wejście, kilka sekund i czuć ten borderski czar. Skoro zjawiła się u niego
Nie jestem fanem patostreamów, na tego gościa natrafiłem dosłownie dzisiaj i prześledziłem kilka shotów. Chciałbym natomiast skupić się na postaci gościnnej. Zobaczyłem słowo klucz dotyczące jej zaburzenia osobowości i to mnie skłoniło do obejrzenia. Taaaaak... wejście, kilka sekund i czuć ten borderski czar. Skoro zjawiła się u niego
Czemu? Bo po 8 latach mam dosyć pisu, ich obłudy, kłamst, hipokryzji. Głównie od początku drugiej kadencji przestali już nawet udawać, zaczęli jawnie kraść, mieć w poważaniu obywateli, prawo, sądy, byli przekonani że mają władzę całkowitą i to się nie zmieni. Czytając każdy wpis, słuchając każdej wypowiedzi aż mnie nosiło jak można być tak bezczelnym i kłamać ludziom prosto w twarz.
Cóż, patrze teraz na te spanikowane, spocone świńskie ryjki i sam się do siebie uśmiecham. Czarnek z całych sił próbujący bronić 'obywatelskiego kandydata' sam nie wiedząc jak z tego wybrnąć, spocony Nawrocki u Rymanowskiego podważający swoje wcześniejsze zeznania, baron nieruchomości Morawiecki robiący poczwórne fikołki tłumaczący że tu afery nie ma, Sasin próbujący przekształcić jawny wał (a nawet przestępstwo) w zaletę Nawrockiego. Jacy pisowcy by zaślepieni nie byli, i tak większość z nich wie, że winni są oni sami i kierownictwo parti, wystawiając gangusa jako kandydata który ma na sumieniu takie wały i który w ogóle jako kandydat nie powinien być rozważany.
I gdzieś tam siedzi sobie Kaczafi który już nawet nie wie jak się rzeczowo do sprawy odnieść (oprócz atakowania dziennikarzy zadających pytania) a w głębi duszy wie, że przerżnął wszystko co mieli przez ostatnie 8 lat, ich władzę całkowitą i nietykalność i zaraz zaczną się dla pisiorów ciekawe czasy. Bez większości i bez prawa łaski na zawołanie. A zostanie im tylko wylewanie płaczków i krzyczenie 'Tusk tusk tusk!' w pseudo telewizji Republika której nawet nie stać na zakup wozu transmisyjnego.
Może i karma jakaś jest na świecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polska #wybory #bekazpisu
źródło: image
PobierzBo, że będzie kwik o 'fałszowanie wyborów' to jestem przekonany w 100%
@ATAT-2: nic nie wie bo dostaje tylko przefiltrowane informacje
@ATAT-2: Oby Republiką też się zajęli i ucięli to szczucie starszych ludzi.
Kaczafi to już gaci sam nie umie założyć, ubiera go pani gospodyni.
Jedyne co jeszcze potrafi to nienawidzić.
Myśle że ta sprawa spowoduje faktyczną walkę o sukcesję w PiS. A przecież są rózne siły i frakcje.
@ATAT-2: spadną na 4 łapy. Ukradziony pieniądze zachowają. Do więzienia nie trafią bo wyjadą na Węgry. Nawet nieruchomości zachowają, posprzedają zdalnie i kupią sobie odpowiedniki w państwie Orbana. Emeryturka jak naziści w Argentynie.
@Idaho597: jak śmiesz szkalować Pana Doktora. Nie widzisz, że to chodzące uosobienie szczerości i prawdomówności?
źródło: 7122069ba59b72c7a164d1919cc23924ce7cc6977eb191f086590e5538b184b3
Pobierzźródło: Yjk3NDQ1dgsKUTh3fkp7HkkJbC04E3VIHhF0Zn4Ha14THCgtPVQrDxtcYCMjRCkLHENgND0eOBoCHDh1flUwGRtfLz1-VDQIDldhczcBb14KV3hpaQE8CEYHfCBnHDtYDwBjfGQJbAhSBHpwZARoSBY
Pobierz"Kolegium Humusu"
Zapomnieli jednak że on też jest pisowcem, i wystarczy pozwolić mu mówić żrby sam się pogrążył xd
@siepan: Ziobro wprowadził konfiskatę rozszerzoną więc tak łatwo z sprzedażą czy przepisaniem nie będzie.
W przypadku polityków PiSu to jeszcze rozumiem bo to jest dla nich kwestia być albo nie być (posadzonym w pierdlu) ale innych to
Zaraz i tu koncesję stracą, a KRRiT nałoży kary.
Jak co wybory, jest tylko wybór między złem a gorszym złem eh