Wpis z mikrobloga

Dawno nie czułem takiej satysfakcji czytając tag #polityka jak przez ostatnie 24h.

Czemu? Bo po 8 latach mam dosyć pisu, ich obłudy, kłamst, hipokryzji. Głównie od początku drugiej kadencji przestali już nawet udawać, zaczęli jawnie kraść, mieć w poważaniu obywateli, prawo, sądy, byli przekonani że mają władzę całkowitą i to się nie zmieni. Czytając każdy wpis, słuchając każdej wypowiedzi aż mnie nosiło jak można być tak bezczelnym i kłamać ludziom prosto w twarz.

Cóż, patrze teraz na te spanikowane, spocone świńskie ryjki i sam się do siebie uśmiecham. Czarnek z całych sił próbujący bronić 'obywatelskiego kandydata' sam nie wiedząc jak z tego wybrnąć, spocony Nawrocki u Rymanowskiego podważający swoje wcześniejsze zeznania, baron nieruchomości Morawiecki robiący poczwórne fikołki tłumaczący że tu afery nie ma, Sasin próbujący przekształcić jawny wał (a nawet przestępstwo) w zaletę Nawrockiego. Jacy pisowcy by zaślepieni nie byli, i tak większość z nich wie, że winni są oni sami i kierownictwo parti, wystawiając gangusa jako kandydata który ma na sumieniu takie wały i który w ogóle jako kandydat nie powinien być rozważany.

I gdzieś tam siedzi sobie Kaczafi który już nawet nie wie jak się rzeczowo do sprawy odnieść (oprócz atakowania dziennikarzy zadających pytania) a w głębi duszy wie, że przerżnął wszystko co mieli przez ostatnie 8 lat, ich władzę całkowitą i nietykalność i zaraz zaczną się dla pisiorów ciekawe czasy. Bez większości i bez prawa łaski na zawołanie. A zostanie im tylko wylewanie płaczków i krzyczenie 'Tusk tusk tusk!' w pseudo telewizji Republika której nawet nie stać na zakup wozu transmisyjnego.

Może i karma jakaś jest na świecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#polska #wybory #bekazpisu
ATAT-2 - Dawno nie czułem takiej satysfakcji czytając tag #polityka jak przez ostatni...

źródło: image

Pobierz
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 620
PS Patrząc na poziom frustracji i desperacji w PiSie zastanawiam się do czego dalej się posuną. Postarają się znaleźć jakąś aferę na Trzawskowskiego którą sami wymyślą?
Bo, że będzie kwik o 'fałszowanie wyborów' to jestem przekonany w 100%
  • Odpowiedz
@ATAT-2: nie mam oczywiście żadnych dowodów, ale jak pierwszy raz go zobaczyłem to byłem pewien, że to przekręt, wystarczy jedno spojrzenie na tą nieszczerą twarz
  • Odpowiedz
A zostanie im tylko wylewanie płaczków i krzyczenie 'Tusk tusk tusk!' w pseudo telewizji Republika

@ATAT-2: Oby Republiką też się zajęli i ucięli to szczucie starszych ludzi.
  • Odpowiedz
@ATAT-2:

Kaczafi który już nawet nie wie jak się rzeczowo do sprawy odnieść

Kaczafi to już gaci sam nie umie założyć, ubiera go pani gospodyni.

Jedyne co jeszcze potrafi to nienawidzić.
  • Odpowiedz
@ATAT-2: nie sądzę aby Kaczyński faktycznie jakieś decyzje podejmował.

Myśle że ta sprawa spowoduje faktyczną walkę o sukcesję w PiS. A przecież są rózne siły i frakcje.
  • Odpowiedz
zaczną się dla pisiorów ciekawe czasy. Bez większości i bez prawa łaski na zawołanie. A zostanie im tylko wylewanie płaczków i krzyczenie 'Tusk tusk tusk!' w pseudo telewizji Republika której nawet nie stać na zakup wozu transmisyjnego.

@ATAT-2: spadną na 4 łapy. Ukradziony pieniądze zachowają. Do więzienia nie trafią bo wyjadą na Węgry. Nawet nieruchomości zachowają, posprzedają zdalnie i kupią sobie odpowiedniki w państwie Orbana. Emeryturka jak naziści w Argentynie.
  • Odpowiedz
@ATAT-2: Wydaje mi się, że już powoli godzą się z tym, że nie wygrają (choć do decydującego rozstrzygnięcia w II turze nadal daleko i dużo może się wydarzyć). Ale już teraz zaczną budować mit o sfałszowanych wyborach, żeby zebrać z niego plony w 2027.
  • Odpowiedz
@ATAT-2 pisowcy wyciągnęli z piwnic IPN jakiegoś typa o którym nikt nie słyszał i w teczce przynieśli do sztabu żeby zrobić z nie kandydata który ukończył inną szkołe niż
"Kolegium Humusu"

Zapomnieli jednak że on też jest pisowcem, i wystarczy pozwolić mu mówić żrby sam się pogrążył xd
  • Odpowiedz
Nawet nieruchomości zachowają, posprzedają zdalnie i kupią sobie odpowiedniki w państwie Orbana.

@siepan: Ziobro wprowadził konfiskatę rozszerzoną więc tak łatwo z sprzedażą czy przepisaniem nie będzie.
  • Odpowiedz
@ATAT-2 mam satysfakcję przeglądając tag, a z drugiej strony jestem przerażony faktem, że pisowcy i konfederaci (zarówno politycy jak i wyborcy - jak się jeden Mentzen wyłamał to stał się wrogiem prawicy numer 1) zaciekle i zajadle bronią tego degenerata tylko dlatego że jest kandydatem ich opcji politycznej.

W przypadku polityków PiSu to jeszcze rozumiem bo to jest dla nich kwestia być albo nie być (posadzonym w pierdlu) ale innych to
  • Odpowiedz
@SHOGOKI: Każda jedna "lokomotywa wyborcza" PiS-u jest umoczona jeszcze bardziej. Przykładowo Czarnek aby zakręcić Willa+ musiał okraść inne koszyki - za to co tylko mi "ukradł" to by 50 (12 przy dzisiejszych cenach) "panów Jerzych" dałoby się uposażyć. Nawrocki wydawał się dobrym kandydatem - nie całkiem z teczki, bo przecie był dyrektorem IPN, wysportowany, oczytany i nie ma osobiście negatywnego elektoratu.
  • Odpowiedz
@ATAT-2

A zostanie im tylko wylewanie płaczków i krzyczenie 'Tusk tusk tusk!' w pseudo telewizji Republika której nawet nie stać na zakup wozu transmisyjnego.

Zaraz i tu koncesję stracą, a KRRiT nałoży kary.
  • Odpowiedz
@ATAT-2: Nawrocki to zły wybór na prezydenta. Sęk w tym że Trzaskowski to jeszcze gorszy :|
Jak co wybory, jest tylko wybór między złem a gorszym złem eh
  • Odpowiedz