Aktywne Wpisy
harrame +980
prosze panstwa, konrad berkowicz zesral sie o to, ze burmistrz miasta ma w swoim biurze flage swojego miasta.
#bekazkonfederacji
#bekazkonfederacji

źródło: obraz
Pobierz
Fennrir +192
Niektórzy chyba autentycznie mają jakąś ojkofobię żeby bronić Kaiser-Brücke. Wiem, to nie jest zmiana nazwy administracyjnej, a odtwarzanie napisu, tylko co z tego?
"Przecież tak wyglądał w oryginale, przywracamy historię" - PKiN w oryginale był imienia Stalina, też przywrócić napisy? Albo przykład wrocławski: wieża zegarowa Stadionu Olimpijskiego miała oryginalnie orła ze śmiesznym wiatraczkiem.
Owszem, ekstremalne przypadki, ale dowodzą że nie wszystko warto przywracać. Wilhelm II nie był Hitlerem/Stalinem, niemniej też ma sporo na sumieniu:
-kontynuował
"Przecież tak wyglądał w oryginale, przywracamy historię" - PKiN w oryginale był imienia Stalina, też przywrócić napisy? Albo przykład wrocławski: wieża zegarowa Stadionu Olimpijskiego miała oryginalnie orła ze śmiesznym wiatraczkiem.
Owszem, ekstremalne przypadki, ale dowodzą że nie wszystko warto przywracać. Wilhelm II nie był Hitlerem/Stalinem, niemniej też ma sporo na sumieniu:
-kontynuował

źródło: collage-1
Pobierz
źródło: temp_file4007414566844876798
PobierzTe listki będą o wszystko zahaczać, o ile jej zawód nie polega na leżeniu i pachnięciu l, to pewnie odłamią się po 2-3 latach (╥﹏╥)
Jest fach w ręku, szanuję, piękny.
@darkinvaider: A witam, witam.
źródło: interpunkcja_spacja
Pobierzźródło: comment_16252961337OznmXucE1tOKcupWP6YfI
Pobierz@I_am_a_freethinker:
źródło: znak_zapytania
PobierzJestem zachwycona kunsztem wykonania, zielony diament naturalny - niesamowity, nigdy nie widziałam takiego nawet na zdjęciach :3 nic nie haczy, widać, że znasz się na rzeczy. Nie mogę się na niego napatrzeć ❤️
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz