Wpis z mikrobloga

• 73
@Lefty że chłop nie wie co robic, tylko wakacji szuka, a baba go pogania do myślenia. Myślałem, że od razu na szkolenie go wyśle xD.
  • Odpowiedz
  • 10
@Lefty znaczy się taki przekaz leci, wybieram wakacje = zajmuje się czymś innym niż decydowanie nad wyborem prezydenta. Tak po prostu, również druga kampania, gdzie gość "oglądam dokument o wojnie na Ukrainie", a baba mówi "mnie to tak bardziej interesuje, czy ty masz czas, żeby nie wybrali tam na prezydenta przyjaciela Putina, Orbana albo Fico?". Totalnie z d--y to brzmi.
  • Odpowiedz
@dolor: nie no ja rozumiem "o co chodzi", ale to trzeba już z całego serca nienawidzić kobiet, żeby uznać, że to jest atak na mężczyzn xD
  • Odpowiedz
ale gdzie tu jest poniżanie mężczyzn xD

@Lefty: nie widzisz tego bo sam na co dzień nie jesteś szanowany albo żyłeś/żyjesz w patoli i taki pretensionalno-agresywny ton skierowany do ciebie to można powiedzieć ze dla ciebie "norma".
  • Odpowiedz
@km00787 o tak podstarzała Julka drze ryja, że chłop ma wszystko robić, oczywiście do tego slogany jak podnieś dupe, do wyborów. My jako mężczyźni musimy zrobić rewolucję, bo Julki weszły na głowę polskim kukoldom i najgorsze jest to, że wielu będzie bronić tego gadziego gadania
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: ziomek ta nienawiść do kobiet zrobiła Ci sieczkę z mózgu xd czytaj i oglądaj ze zrozumieniem.. jeszcze raz zapytam - gdzie tu jest poniżanie mężczyzn? czy to jest takie oczywiste, że ten many na spocie ma reprezentować wszystkich mężczyzn czy co?xD
dorobiłeś projekcje jakieś do mojego życia, a ja po prostu oglądając ten spot widzę dwie jednostki
  • Odpowiedz
@Lefty: jaka nienawiść? ja ci tylko napisałem ze facet który siebie szanuje nie będzie akceptował, a już na pewno nie będzie zadowolony gdyby kobieta zwróciła się do niego z takim tonem i z taką postawą jak ta w tym spocie. i ze pokazywanie tego jako spot finansowany z publicznych pieniędzy to poniżanie mężczyzn.

jeszcze raz zapytam - gdzie tu jest poniżanie mężczyzn?

jak
  • Odpowiedz
@km00787 spot niesympatyczny jak cholera i pozostawia niesmak. Sposób komunikacji okropny ze strony kobiety, az ciężko uwierzyć, że chociaż parę osób to obejrzało przed wypuszczeniem i stwierdziło, że jest ok (°°
  • Odpowiedz