Aktywne Wpisy

curiousboi +439
Maluję zuka wałkiem i Śnieżka do metalu, k---a jak z fabryki xD #samochody #fso #zawszegratem #motoryzacja

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
pasta_alla_carbonara +755
Angielski The Sun to jednak ma doświadczenie w robieniu zdjęć swoim rodakom na zadymach piłkarskich, takich to z przyjemnością pooglądać :D
#wroclaw
#wroclaw

źródło: chelsea-fans-clash-real-betis-998751311
Pobierz
Po napisaniu matur znakomicie zdawałem sobie sprawę, że skończyła się taryfa ulgowa i od tego momentu trzeba będzie pójść do roboty. W przypadku braku sensownych umiejętności jedyną dostępną robotą byłby niestety tylko kołchoz. To spowodowało, że podwinąłem rękawy i ostro zapieprzałem każdego jednego dnia. Czułem wdzięczność, że mam w ogóle możliwość się uczyć zamiast spędzać całe dnie na jakiejś zaśmierdziałej hali produkcyjnej. Czas był absolutnie bezcenny, bo lada moment skończyłyby się studia, a jeśli ja nic bym w tym czasie sensownego nie osiągnął, to nie ma zmiłuj - zostaje tylko kołchoz. Na szczęście udało mi się już na drugim roku dostać na fajny staż i dalej potoczyło się dobrze. Nie mogę się nadziwić jak patrzę na ludzi z #przegryw co bimbają sobie bez żadnej troski całymi latami na tym #neet i wszystko mają w dupie. Przez ten czas mogliby się wielu rzeczy nauczyć i jakoś pójść do przodu z tym życiem, ale nie, lepiej spędzać czas na scrollowaniu jakiegoś wielce świętego tagu, który i tak, nie oszukujmy się, jest w rzeczywistości po prostu pomyjem gdzie wszelkie trolle wylewają swoje fantazje xD
#kariera #pracbaza #kolchoz #studbaza #studia #korposwiat
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez autora
źródło: 1000016682
Pobierz@mirko_anonim: trudne sprawy dla osób z IQ