Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak tam, barceloniarze, karma smakuje?

@mentari: Karma, o czym ty w ogóle piszesz człowieku? xD Dostaliśmy zajebiste 2 zajebiste i bardzo wyrównane mecze w których obie drużyny szły łeb w łeb i padło 13 bramek. W finale dalej gra póki co 2 Polaków i za chwile może jeszcze 2 z Arsenalu który ograł wasz ukochany real strzelając im 5 bramek.
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@Odki @Cztero0404 no nie wiem, napinanie się jak ostatnie prymitywne orangutany po wygranym w dogrywce finale, a następnie odpadniecie w innych rozgrywkach to taka trochę karma 😘
  • Odpowiedz
no nie wiem, napinanie się jak ostatnie prymitywne orangutany po wygranym w dogrywce finale, a następnie odpadniecie w innych rozgrywkach to taka trochę karma 😘

@mentari: Ponownie, tutaj nie ma absolutnie żadnej karmy. Równie dobrze mogę napisać, że odpadnięcie realu to karma za zachowanie Viniciusa
  • Odpowiedz
@Cztero0404 Gość nie zna definicji słowa karma i nie wie kiedy jej używać. P-------ł jakąś nadinterpretacje i myślał że zabłyśnie xD
  • Odpowiedz
Gość nie zna definicji słowa karma i nie wie kiedy jej używać. P-------ł jakąś nadinterpretacje i myślał że zabłyśnie xD

@Odki: Znaczy... Wiadomo, że on to robi bo wiadomo jak część osób na to zareaguje. Sam mam bekę z zachowania niektórych kibiców Barcy pomimo tego, że sam kiedyś kibicowałem im. Przecież to co się dzieje na tych wszystkich forach na przykład to ci ludzi się zachowują jakby ich wypuści z
  • Odpowiedz