Dalej narzekanie na grafike? Przypominam ze każdy trailer miał gorszą grafike i było to samo przed finalnym wydaniem Ja czekam,dajcie mi z każdym przechodniem wchodzić w luźną rozmowę i efekt ragdollu Wiecej mi nie potrzeba bo i tak będzie to dobra gra
Ale przypominam że Jason brzmi jak typowy głąb z high school aczkolwiek zapewne zaruchał #przegryw
@RzygiPluton: ludzie są ślepi, przecież ta grafika jest piękna, jak można mówić, że nie widzi się różnicy pomiędzy GTA V xD
Narzekanie na grafikę, tylko po to, żeby zaraz po premierze zainstalować pierdyliard modów "poprawiających grafikę", po których gra wygląda przaśnie, kiczowato i wszystko świeci się jak psu j---a.
@RzygiPluton: Śmiem twierdzić, że to nie jest kwestia samego trailera. Przede wszystkim ogromna część ludzi sama nie wie czego ma oczekiwać od tej gry więc jest rozczarowana, ale to po pierwsze Długość czasu, ludzie wcześniej nigdy tyle nie czekali na nowe GTA. Wiele rzeczy jak auta 1:1 jest dosłownie z online z przed kilku lat.
@RzygiPluton: Moim zdaniem w czwórce na przykład fajne to było, że się cegłą czy tam czymś dało rzucać. Ta mechanika była w V ale tylko na ten granat z gazem działała
Przypominam ze każdy trailer miał gorszą grafike i było to samo przed finalnym wydaniem
Ja czekam,dajcie mi z każdym przechodniem wchodzić w luźną rozmowę i efekt ragdollu
Wiecej mi nie potrzeba bo i tak będzie to dobra gra
Ale przypominam że Jason brzmi jak typowy głąb z high school aczkolwiek zapewne zaruchał #przegryw
#gta
Narzekanie na grafikę, tylko po to, żeby zaraz po premierze zainstalować pierdyliard modów "poprawiających grafikę", po których gra wygląda przaśnie, kiczowato i wszystko świeci się jak psu j---a.
@RzygiPluton: Śmiem twierdzić, że to nie jest kwestia samego trailera. Przede wszystkim ogromna część ludzi sama nie wie czego ma oczekiwać od tej gry więc jest rozczarowana, ale to po pierwsze Długość czasu, ludzie wcześniej nigdy tyle nie czekali na nowe GTA. Wiele rzeczy jak auta 1:1 jest dosłownie z online z przed kilku lat.