Wpis z mikrobloga

@essos: to LinkedIn? No to musisz całego przescrollowac a nie tylko pierwsze strony, mi to czasem się psuło scrollowanie
Znalazłem wszystkie prace poprzez LinkedIn takze chyba warto
  • Odpowiedz
@essos: no jeszcze możesz sobie poszukać nazw firm w twoim mieście i szukać ich stron ale to żmudne zajęcie, miałem może z tego jedna rozmowę, a no i jeszcze biuro karier uczelni
  • Odpowiedz
@essos: najważniejsze to chyba nie sprawdzać jobboardow codziennie bo wtedy masz demotywacje na początek dnia, jeśli umiesz niemiecki na a2 może warto zrobić speedrun chociaż do średniego B1? Jeśli chociaż oczywiście ang umiesz na b1
  • Odpowiedz
@essos szukaj na mniej popularnych stronach, np fajne niszowe oferty trafiają się na trójmiasto-pl. I aplikuj codziennie w końcu się uda.
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55 właśnie warto sprawdzać i aplikować codziennie. W jeden dzień na daną ofertę jest taki spływ że przeważnie z tych ludzi kogoś wybiorą. Po dwóch/trzech dniach na 100%. Po tygodniu zapomnij
  • Odpowiedz
@dml6: w obecnej firmie jestem, bo przedluzyli czas rekrutowania sie na staz, bo nie znalezli nikogo sensownego, a potem mowili mi ze w sumie to wszyscy srednio ale Cie wezmiemy xD aplikowalem po kilku dobryhc tygodniach
  • Odpowiedz