Wpis z mikrobloga

Dobra. Może to będzie co prawda bardzo kontrowersyjna opinia dla niektórych, ale pomimo tego iż bardzo lubię #gta i jest jedna z moich ulubionych serii gier to ten drugi trailer totalnie do mnie nie trafia jakoś, tak bez szału. Oglądając go czułem się jakbym oglądał zapowiedź nowego DLC do GTA Online nie trailer GTA VI. Ogólnie sama gra wygląda trochę jak część GTA która powinna wyjść między GTA V i GTA VI której nigdy nie było, nawet samochody na tym tralierze to są 1:1 te same dokładnie z przed kilku lat dodawane do Online #gry #kiszak #arkadikuss #youtube
Cztero0404 - Dobra. Może to będzie co prawda bardzo kontrowersyjna opinia dla niektór...
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cztero0404 roznica graficzna jak między podstawowym skyrimem a enderalem. Naprawde moderzy zrobili lepszą robotę w skyrimie niz to co rockstar zrobił przez te kilkanaście lat pomiedzy gta v a gta VI
  • Odpowiedz
@Cztero0404: mi to nigdy nie siedział wątek bonnie/clyde czy to w serialach, czy filmach. Niby to rockstar, więc może będzie coś z tego trochę głębszego, niż po prostu parka popełniająca przestępstwa, robiąca coraz większe numery ¯\(ツ)/¯ Zresztą pewnie i tak cały tytuł tworzony jest z myślą o online.

Sami bohaterowie też nie wydają się za bardzo ciekawi, ale no pożyjemy, zobaczymy.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Sam nie wiem, czym się tu podniecać. To wygląda na jakość rdr2, które wyszło 7 lat temu tylko w innym settingu. Z jednej strony rdr2 to był top, a z drugiej po tylu latach niby chce się więcej i lepiej. Gra po prostu rozhajpowana jak tylko się da jakby to był jakiś święty graal dla graczy. Może ludziom po prostu podoba się swoboda i interakcje w grach we współczesnych
  • Odpowiedz
  • 0
w sumie czułem podobnie XD tylko w tych czasach ciężko już zrobić taki efekt WOW jakie dało chociażby gta 5

@kwas_dezoksyrybonukleinowy: Dużo większy efekt WOW! (jeśli można to tak nazwać) robili na mnie ludzie robiący modyfikacje do GTA V jak to graficznie swojego czas. Ogólnie dla mnie jest za mało trailera w trailerze
  • Odpowiedz
  • 2
Sam nie wiem, czym się tu podniecać. To wygląda na jakość rdr2, które wyszło 7 lat temu tylko w innym środowisku.

@typbezkasy95: O tym właśnie napisałem wcześniej między innymi. Samochody które można zobaczyć na trailerze to są auta dosłownie wycięte z GTA Online które mają po kilka dobrych lat.
  • Odpowiedz
@Cztero0404 a po co tak narzekać, zamiast po prostu poczekać i sprawdzić samemu? To jeszcze nie jest finalna wersja gry, YouTube ma też swoje ograniczenia, kompresję itd. Na pewno ta gra pozamiata, poza tym nie każdy grający w poprzednie części miał do czynienia z gta online, więc dla niego wszystko będzie nowe ¯_(ツ)_/¯.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: o, aż odpisałem bo dokładnie takie same odczucia u mnie. Tak powiedziałem na love story trochę meh. Ogólnie, co ciekawsze uważam ją za ciekawy oddech od serii gdzie zawsze był gość itp. jest to coś innego. Nie mówię że źle, zagram ale po prostu trailer bez większego szału. Może rockstar chce sięgnąć do kobiet żeby też się zainteresowały i kupiły? Pewnie o to chodzi im
  • Odpowiedz