Aktywne Wpisy

Kempes +622
#katolicyzm #bekazkatoli #heheszki #polska
Ale już napie... dzwonami od samego rana to temu wyznawcy dziadziusia w niebie nie przeszkadza XD
Ale już napie... dzwonami od samego rana to temu wyznawcy dziadziusia w niebie nie przeszkadza XD

źródło: temp_file2481202444147821461
Pobierz
Sami bohaterowie też nie wydają się za bardzo ciekawi, ale no pożyjemy, zobaczymy.
@rosikk1: widać że w gry gracie tylko na jutubie
@kwas_dezoksyrybonukleinowy: Dużo większy efekt WOW! (jeśli można to tak nazwać) robili na mnie ludzie robiący modyfikacje do GTA V jak to graficznie swojego czas. Ogólnie dla mnie jest za mało trailera w trailerze
@typbezkasy95: O tym właśnie napisałem wcześniej między innymi. Samochody które można zobaczyć na trailerze to są auta dosłownie wycięte z GTA Online które mają po kilka dobrych lat.
@typbezkasy95: no nie wygląda, chociażby szczegółowość i ilość obiektów i zasięg rysowania jest dużo większy. W oświetleniu też widać duży postęp.
źródło: 1cfcfba93288d779a45a6f317ad61210ac86cdaff4d8a5302792aadd67589b42
PobierzKiedyś bardzo lubiłem gry Rockstara, ale obecnie patrzę w grach głównie na gameplay, a zarówno w GTA 5 jak i RDR2 "gameplay loop" był rozczarowujący. A na samym zwiastunie tylko fabułka, więc też bez podniety.
Mimo wszystko mam nadzieję że to tylko słaby trailer a gra będzie kozacka.