Wpis z mikrobloga

@iErdo: jedna z najnudniejszych serii gier jak dla mnie, a to dlatego że dzieje się w czasach współczesnych

jakbym chciał zobaczyć jak wygląda murica w dzisiejszych czasach to bym sobie tam pojechał, a nie grał w gierkę która ma mnie przenieść do lepszego świata ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@iErdo może i bym się cieszył ale pewnie fabuła znowu na trzy posiedzenia z piwem i potem tylko online dla zainteresowanych
  • Odpowiedz
@iErdo: zastanawia mnie problem z klatkarzem tego trailera. To już wrzucone na silniku konsol teraźniejszej generacji? Jak to jest? Wygląda na uczciwe przedstawienie sprawy - zakręcimy się w okolicy 25-30klatek / s
  • Odpowiedz
@iErdo: Czyli standardowo, cały świat już normalnie wydaje gry jednocześnie na konsole i PC jednocześnie jeśli ta druga w ogóle ma być na PC, nie ma przeszkód techonoglicznych - ale gracze zapłacą XD najpierw na konsole potem na PC i będziemy reklamować je jako enhanced wersje real 4k huje muje dzikie węże. A jeszcze jak premiera na PC pokryje się z nową generacją konsol o raju…
  • Odpowiedz
@iErdo: nie mów, że to trailer nowy?

edit. Obejrzałem. W sumie mam mieszane uczucia. Grafika moim zdaniem za słaba, nie widać czy to 4 5, czy 6.. jedynie światła poprawione i cienie itd.. ale rzeczy fizyczne w grze.. np kasa w sklepie to była taka bezczelna naklejka jak v vice city o zbliżonej jakości, a nie normalnie klawisze 3d które by się jeszcze wcisnęły po uderzeniu pięścią.
samochody też wiele
  • Odpowiedz
@iErdo: Super motyw. Nareszcie coś innego niż od płotki do bossa czy gangusa nygusa z egzystencjalnymi dylematami. Melodramat to to z pewnością nie będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Trzeba będzie pomyśleć o odkładaniu hajsu na nowy sprzęt.
eeehhh - @iErdo: Super motyw. Nareszcie coś innego niż od płotki do bossa czy gangusa...

źródło: snap1.12597.4

Pobierz
  • Odpowiedz
@iErdo: Tak jak w '97 totalnie rozwaliła mnie pierwsza część, tak zostałem przy tytule z zawsze bijącym serduszkiem.

To będzie mój pierwszy preorder w historii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz