Hej, czy u was w sieci sklepów Biedronka można kupić Twarożek Grani? Nie mogę dostać skurczybyka od ponad miesiąca, gdy pytałem się Pań, które pracują w sklepie, to dostałem tylko informacje, że nie mogą zamówić towaru, w Lidlu widziałem jedynie puste papierowe paletki, ale też w małej ilości, a w chłodni nic już nie było
@MichalLoczek biedronka nie ogarnia logistyki, trzeba w różnych szukać. Ja już nie chodzę do biedronki obok siłowni bo nie ma tam twarogu chudego. Na swoim osiedlu to też nie zaglądam bo jak jest coś fajnego to szybko znika. Popatrz w sklepie, który na uboczu jest.
@charmingman nie wiedziałem, że jest taka możliwość, kod kreskowy już sobie znalazłem, wielkie dzięki :)
Akurat twarożek jest niedostępny u mnie i w miejscowości, do której chciałem jechać, ale pokazuje, że w 3 miasteczku jest :) Jeszcze raz, bardzo dziękuję :)
@przegro_pisarz u mnie w miasteczku niestety tylko jedna biedronka jest, wczoraj chciałem skyr pitny kupić na promocji to już wszystko wykupione, niedawno otworzyła się nowa siłownia z naciskiem na trójbój i pojawiło się na niej dużo młodych chłopaków i dziewczyn, ćwiczą to może wykupują dużą część asortymentu, bo wcześniej problemu nie było :D
Nie mogę dostać skurczybyka od ponad miesiąca, gdy pytałem się Pań, które pracują w sklepie, to dostałem tylko informacje, że nie mogą zamówić towaru, w Lidlu widziałem jedynie puste papierowe paletki, ale też w małej ilości, a w chłodni nic już nie było
#mikrokoksy
#silownia
źródło: temp_file6984004723710027775
PobierzAkurat twarożek jest niedostępny u mnie i w miejscowości, do której chciałem jechać, ale pokazuje, że w 3 miasteczku jest :)
Jeszcze raz, bardzo dziękuję :)