Aktywne Wpisy

Markowowski +226
Takie wydarzenia pokazują upadek polskiej telewizji przez ostatnie 20 lat. Chyba żadna z dużych stacji nie ma korespondenta w Izraelu, nie mówiąc już o Iranie. Czy w ogóle w Polsce jest jakiś korespondent wojenny pokroju Milewicza?
Stacje nie mają w tych krajach nikogo, więc są odcięte od wiarygodnych informacji. Wypełniają czas antenowy bzdetami, wypytują jakichś turystów melepetów z Dubaju i influencerów, których konflikt wojenny, o którym trąbiono od tygodni, zastał z opuszczonymi
Stacje nie mają w tych krajach nikogo, więc są odcięte od wiarygodnych informacji. Wypełniają czas antenowy bzdetami, wypytują jakichś turystów melepetów z Dubaju i influencerów, których konflikt wojenny, o którym trąbiono od tygodni, zastał z opuszczonymi

waro +395
Influencer - żyjący wyłącznie z mediów - nie śledzi najgłośniejszych i najważniejszych informacji w mediach (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#iran
#iran
źródło: HCUeJrwXYAAcEqE
Pobierz

Mirki mam ID 4 GTX, potrzebuje do niego zakupić letnie opony. Jakie modele i marki dla takiego elektryka co ma 20 calowe koła byłyby dobre by też mniej tej energii spalał? Nie musza to byc opony EV.
Continental wydał swego czasu jakaś oponę ev bodaj Eco 6, nie pamiętam. W testach gorsza niż najtańsze chinczyki ale ma niskie opory toczenia xd
@magawek: wyrazy spuczucia
Już nie patrzę nawet na EV
Mozna nim zrobić 500km w trasie przy 120km/h ?
A jak ty chcesz zrobix 500km przy 120kmh bateria 77kWh?
Ja jeżdżę teraz tylko tym autem. Zrobiłem 8 tysięcy od dwóch miesięcy nim. Mój średni zaseig przy mojej jeździe to 370-410km. Jazda mieszana