Aktywne Wpisy
Mietek66348 +5
#konfitura
Każdy kto popiera konfiturę jesy chory psychicznie .. skoro chce ktoś parkować tak jak mu wygodnie jak to robi nie wy jesteście od tego ormowcy żeby karać kierowców
Chyba jeden z drugim jeszcze nie trafił na kogoś kto “nie odpuści “
Każdy kto popiera konfiturę jesy chory psychicznie .. skoro chce ktoś parkować tak jak mu wygodnie jak to robi nie wy jesteście od tego ormowcy żeby karać kierowców
Chyba jeden z drugim jeszcze nie trafił na kogoś kto “nie odpuści “

Wczas, bo już się tym ludziom karteczki z młodymi małżeństwami w skrzynkach nie mieszczą.
#nieruchomosci #polityka
źródło: image
PobierzW naszym kraju nierzadko działa xd
Nie jestem w stanie zrozumiec czemu miasto miałoby pozbywać się swoich zasobów za bezcen i sprzedawać mieszkania komunalne.
Te mieszkania powinny być wynajmowane kolejny osobom a nie ktoś sobie wykupi za bezcen i jego dzieci dziedziczą lub po 5 latach sprzedaje za pełną cenę .
@Zgrywajac_twardziela: A co jeżeli nie mam najbliżej rodziny? To ma to przejść na państwo, bo i tak nie mogę nikomu sprzedać (za normalną cenę rynkową, bez żadnych wałów) i spokojnie sobie żyć w domu starości?
No tak ¯\(ツ)/¯
@Zgrywajac_twardziela: wtedy każdy by już poparł te związki partnerskie, żeby można było zawiązać taki związek i dostać mieszkanko xD