Czy on serio wyłudził mieszkanie od starszego, schorowanego, samotnego człowieka, po czym policzył sobie, że jako że w związku z tym musiał płacić czynsz do administracji, to zapłacił za mieszkanie???
Oddawajcie mi wszyscy mieszkania - obiecuję, że będę płacił czynsze za nie xD
Czy on serio wyłudził mieszkanie od starszego, schorowanego, samotnego człowieka, po czym policzył sobie, że jako że w związku z tym musiał płacić czynsz do administracji, to zapłacił za mieszkanie???
@ish_waw: nk ten screen z fb, co najemca chce sprzedać mieszkanie i wynajmująca się pyta, czy to co płaciła nie powinno iść jako kwota sprzedaży i przejąć mieszkanie przez zasiedzenie xd
@downinthedumps @Serrrek "Jerzy marnotrawi 120 000 zł, trwoniąc finanse na a-----l i pogrążając się w nałogowym i niechlujnym trucie życia".
Ale on jest dnem. Zaszczuł już jedną osobę i przyczynił się do jej śmierci, to jeszcze mu mało. Teraz z politycznych względów będzie oczerniał jakiegoś staruszka.
I to jeszcze pisze "FAKTY". Czuje się bezkarny, bo wie, że Jerzy nie złoży mu pozwu.
@downinthedumps: ten spin oskarka jest taki w klimacie radia Erewan:
Czy to prawda, że na w Warszawie Nalroki rozdaje samochody? Tak, to prawda, ale nie samochody, tylko mieszkania, i nie w Warszawie, tylko Gdansku i nie rozdaje, tylko kradnie.
@downinthedumps: Ten Szafarowicz to już wyrósł na najgorsze dno z całej tej pisowskiej mafii. A to nie lada wyczyn, i to w tak młodym wieku.
Jak się poczyta historie najgorszych ludzi (hitlerowcy, gestapowcy, stalinowcy, ss-mani itd), to okazuje się, że ci starsi w większości nie byli aż tak źli. Znali normalne życie, mieli jakieś wartości. Tylko nieliczni prowodyrzy byli świrami (albo tylko takich udawali, żeby coś osiągnąć). Reszta
@downinthedumps: zaraz, zaraz, jak kupię mieszkanie to nie mam obowiązku płacić za niego czynszu, mediów itp tylko robię to z dobrej woli? ja p------ę jaki ja głupi jestem
@downinthedumps: Jakie to są k---y klakierskie xd żeby trochę zostać zauważonym i żeby przychylność partii zaszczują dziadka że przechlał 120k żeby tylko wybielić swojego kandydata
@downinthedumps ten Oskarek jakiś jebnięty. Od kiedy właściciel mieszkania nie ma obowiązku za nie płacić rachunków? Wynika to wprost z ustawy o własności lokali, a jak był lokator to dodatkowe obowiązki ma w KC i ustawie o ochronie praw lokatorów.
Oddawajcie mi wszyscy mieszkania - obiecuję, że będę płacił czynsze za nie xD
#bekazpisu #bekazpodludzi #polityka
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@ish_waw: tak, a co?
źródło: temp_file5094270161916757963
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ale on jest dnem. Zaszczuł już jedną osobę i przyczynił się do jej śmierci, to jeszcze mu mało. Teraz z politycznych względów będzie oczerniał jakiegoś staruszka.
I to jeszcze pisze "FAKTY". Czuje się bezkarny, bo wie, że Jerzy nie złoży mu pozwu.
Może ktoś za niego złoży?
Czy to prawda, że na w Warszawie Nalroki rozdaje samochody? Tak, to prawda, ale nie samochody, tylko mieszkania, i nie w Warszawie, tylko Gdansku i nie rozdaje, tylko kradnie.
Jak się poczyta historie najgorszych ludzi (hitlerowcy, gestapowcy, stalinowcy, ss-mani itd), to okazuje się, że ci starsi w większości nie byli aż tak źli. Znali normalne życie, mieli jakieś wartości. Tylko nieliczni prowodyrzy byli świrami (albo tylko takich udawali, żeby coś osiągnąć). Reszta
ja p------ę jaki ja głupi jestem
źródło: 788a0c361c497812191cbd3a88912a9b3cd715469f47f363fd18d4b29458cf12
PobierzJeszcze parę takich wpisów i Pan Jerzy za siano ze spraw za zniesławienie będzie mógł jakąś wille se kupić xD
@mk321: no Pan Jerzy udzielił pełnomocnictwa kandydatowi na prezydenta, to na pewno się za nim wstawi, dla dobra publicznego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co ten Oskarek studiował na UW?