Wpis z mikrobloga

Mi to Was trochę szkoda pisowcy, bo już próbujecie snuć narrację, że opiekunka kłamie, pewnie nie lubi obywatelskiego flipera, nie ma dowodów... Jak Wy się nic nie uczycie... Wszystko zaczęło się od Pana Stankiewicza, który zaczął oszczędnie dozować informacje. To wystarczyło, że sztab pisowców się wysprzęglił i teraz musi przełknąć własne kłamstwa. Teraz poszła kolejna dawka informacji i sztab pisu znowu musi kombinować jak odkręcić to co za drugim razem nakłamali, żeby przykryć pierwsze kłamstwa xD a te dawki będą kolejne, tylko trzeba chwilę poczekać, aż pis znowu coś skłamie, żeby znowu pogrążyć ich narrację. Oni są w takiej dupie, że zaraz będą mówić, że nie mają zamiaru komentować informacji, które są rzekomo wyssane z palca - no bo co tu zrobić jeśli nie wiesz co jeszcze wiedzą media, a może i obatelski nie jest do końca szczery ze sztabem?

Oczywiście będą mówić o pomówieniach, ale o procesie w trybie wyborczym nie będzie mowy xD

#bekazpisu #polityka #wybory
salo91 - Mi to Was trochę szkoda pisowcy, bo już próbujecie snuć narrację, że opiekun...

źródło: image

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@salo91: skoro Czarnek mówił, że nie ma żadnego papieru że Nawrocki ma się nim opiekować ( co sami zresztą gadali parę dni temu) - to Onet pewnie taki papier ma i zaraz ujawni xD
  • Odpowiedz
@salo91: porównanie Stankiewicza do Stano to jak porównać FC Barcelonę do KTS Weszło. Stankiewicz dyplomowany Ziobrolog i wybitny dziennikarz rozprykuje pisowców jak dzieci.
  • Odpowiedz
@salo91: Czarnek na konferencji przyznał że nigdzie nie było mowy o konieczności opieki i Jurek w testamencie przepisał mieszkanie na Nawrockiego, który ten już je wpisał w oświadczenie majątkowe z 2021.
  • Odpowiedz
@salo91 W ogóle stawianie Dziennikarza Stankiewicza w jednej linijce z

Stanowskim

to czyste zniesławienie.
Edit: Musiałem oddzielić bardziej bo jeszcze pobrudzę coś.
  • Odpowiedz
@salo91: ja już wcześniej mówiłem, że to przypomina casus Kuchcińskiego. Kłamią, zostają przyłapani na kłamstwie, to przyznają się do kłamstwa i wypierają całej reszty, a potem sytuacja się powtarza, aż nie wyjdzie, że kłamali od początku do końca. Zobaczymy jak się to rozwinie, ale to pachnie aferą, która serio może pogrążyć Nawrockiego, bo jest dosłownie skrojona na miarę pod elektorat PiSu. Jedyne gorsze co mogłoby wyjść to chyba jakaś aborcja
  • Odpowiedz