Wpis z mikrobloga

BYD dysponuje czterema własnymi samochodowcami. Producent oczekuje na dostawę piątego statku - BYD Changsha, dysponującego również miejscem dla 9,2 tys. nowych aut.

#gielda #byd #chiny #samochodyelektryczne #motoryzacja #samochody
https://www.money.pl/gospodarka/najwiekszy-samochodowiec-na-swiecie-juz-wyplynal-na-pokladzie-7-tys-chinskich-elektrykow-7153103086164672a.html
widmo82 - >  BYD dysponuje czterema własnymi samochodowcami. Producent oczekuje na do...

źródło: OWYxYmNhYDY4Gi9eYRNtI3tCewQnSmN1LFpjT2Ffd2MhVz8EIg09MikXdwo8HT82Lgh3HSJHLicwVy9cYQwmJCkUOBRhDSI1PBx2XHheLWc_G2tALQotMXRMbwt-RXYybRl0VS9fdm4_STsOL1opdSQ

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

BYD dysponuje czterema własnymi samochodowcami. Producent oczekuje na dostawę piątego statku - BYD Changsha, dysponującego również miejscem dla 9,2 tys. nowych aut.

@widmo82: Nawet jeśli okazałoby się to prawdą. Byłby to skrajny idiotyzm który niedługo zacznie się sprowadzać prawdopodobnie do tego, że auta będą zalegać im na placach u sprzedawców z uwagi na zbyt duże ilości. To nie jest tak, że rynek przyjmie wszystko rynek oraz przede wszystkim ludzie też
  • Odpowiedz
jakoś trudno mi się przekonać do tych wynalazków a nawet nie mam jeszcze prawka bo dopiero za rok mogę zdawać, za to jeździłem już wieloma autami i w moim serduszku tylko niemieckie fury, z azjatycznych to tylko nissan 350z i 370z, którymi nie miałem jeszcze okazji jeździć ale jak to brzmi... plus dobre opinie, typowy huligan. Aktualnie upałami Audi S8 Quattro 4,2 litra V8 i jest p---a aż miło

@GracekGaming:
  • Odpowiedz
nie miałem okazji jeszcze bo w sumie jeżdżę po polach

Szkoda tych samochodów.

Europejskie i Amerykanskie (w sumie tez Europejskie) są dopracowane

To byś się zdziwił dzieciaku, Amerykańskie samochody pod względem wykonania wcale nie są dopracowane wręcz przeciwnie bardzo często są jak g---o i maja spasy jak wytwory wyobraźni FSO. Dla tego chociażby amerykanie zazwyczaj preferują Azjatyckie auta lub Europejskie. Do tego tych Europejskich bardzo często mówią, że one są do d--y
  • Odpowiedz