Aktywne Wpisy

g0blacK +2146
Lista obecności. Byłem tutaj. Robert wygrywa Le Mans!
#listaobecnosci #lemans #kubica #powrutcontent #motoryzacja
#listaobecnosci #lemans #kubica #powrutcontent #motoryzacja

źródło: 05ba78723f3159a0ba073af5ffff5b976b2fe6d10cf8cdef7e678698705667d1,w800
Pobierz
czyznaszmnie +323
Lista na T= -0:00:00
To już ostatnia lista obecności 93. edycji LeMans24h
Inaczej niż wszystkie pozostałe listy, ta tradycyjnie zostaje otwarta na T= -0:21:37 i zamknięta +0:21:37 #wykopobrazapapieza
Dziękuję
To już ostatnia lista obecności 93. edycji LeMans24h
Inaczej niż wszystkie pozostałe listy, ta tradycyjnie zostaje otwarta na T= -0:21:37 i zamknięta +0:21:37 #wykopobrazapapieza
Dziękuję
Jakoś na początku tego roku wszedłem sobie na google maps i przeglądając mapy rosyjskich miast i miasteczek poznajdowałem sobie ich strony, jakieś drobne biznesy pewnie i inne przedszkola. Powysyłałem sobie na maile które były podane podane na tych stronach jakieś ostrzeżenia o podłożonej b----e itp. w j. angielskim. O całej sytuacji kompletnie zapomniałem na parę miesięcy. W kwietniu dostałem wezwanie na policję w charakterze świadka. Dziś miałem to spotkanie i okazało się, że chodzi o te maile do ruskich xD No przyznałem się do tego, oni wiedzieli więcej niż ja gdzie to poszło itp.
I dwie sprawy:
Co mi grozi?
I jakim cudem jakiś kartonowy kraj współpracuje z taką polską o takie rzeczy. Jeszcze rozumiem jakieś maile do ministerstw ale do fryzjerów czy przedszkoli w środku tego kraju. Myślałem, że nikt nie będzie traktował ich poważnie. A tu jednak współpraca się toczy w najlepsze.
#policja #rosja #prawo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: XDDDDDDDDDDD
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: NIe pomyslales, ze czas na adwokata?
Swoja droga, wystarczy ze jedna instytucja zglosila. Potem oni przejrzeli Twojego maila i znalezli 20 grozb b-------h.
ALbo odwrotnie. Ruscy sprawdzali, czy nie wyslales tego samila maila do nich w kilku miejscach i gotowe wyslali
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: To najgorsze co mogłeś zrobić. Podstawową nauką po kontaktach z policją jest nie przyznawanie się! Zdarza się, że nie mają wystarczających dowodów wskazujących na Ciebie i liczą że frajersko się przyznasz, ułatwisz im robotę i będą mieli czas na cs.
Wciąż jest obecna dyplomacja pomiędzy oboma krajami, wciąż znajduje się Polska ambasada w Moskwie, a poza tym jest to zwyczajnie nieetyczne.
Kraj który atakuje inny kraj i popełnia zbrodnie wojenne? To jest etyczne?