Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 89
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@peetee może się boi, bo jak zacznie być realnym zagrożeniem to ktoś zacznie kopać i dokopie się do jego przekrętów, a że chłop prowadzi kilka biznesów to jest szansa, że coś, ktoś mógłby znaleźć
  • Odpowiedz
@peetee:

ale dlaczego do cholery Sławek Mentzen i całe jego środowisko nie ciśnie tej afery?

Bo są głupi. Mogliby grać na rozpad pisu i przejęcie jego elektoratu, ale wolą wejść po same kule z aferzystami w przeddzień ich rozliczeń xd
  • Odpowiedz
@peetee: może elektorat pisu nie działa tak że jak atakujesz Kaczyńskiego to przechodzą na twoją stronę. Tusk go atakuje 20 lat i jakoś nie przeciągnął ich wyborców na swoją stronę. Może Mentzen nie ma 20 lat do dnia wyborów.
Czyli na spokojnie pokazujesz że jesteś wiarygodną alternatywą a nie hejterem i czekasz aż wahający ludzie się przesuną.
Biejat czy Hołownia też jakoś panicznie nie rzucają się na Trzaskowskiego
  • Odpowiedz
przecież oni są z pisem z zmowie już od dawna, mało maili i info powyciekało o tym. A kuce dalej wierzą w swoich herosów chłopskiego rozumu xD

@twujtatato: to o tobie dzbanku xD
  • Odpowiedz
> na boga myślałem że akurat na tej drugiej turze to im zależy

@peetee: Właśnie nie. Inaczej by wystawili od razu Bosaka.
A układ, konfy z PiSem jest znany: "Wasz prezydent, nasz premier".

• Odpowiedz
@peetee: Szefem sztabu Mentzena jest przecież Wipler były PISowiec, tam ręką, rękę myje. Chłopaki są już ułożeni pod nastepne wybory, mają razem rządzić w parlamencie i istnieje pakt o niegaresji między PISEM i KONFĄ
  • Odpowiedz
@peetee on nie chce być prezydentem, myślę że nawet celowo zaczął lekko sabotować swoją kampanię gdy widział że zbliża się do Nawrockiego. On chciał zbić popularność polityczna jak Bosak 5 lat temu, oraz przejąć całkowicie Konfederacje
  • Odpowiedz
@siepan: tylko ze ja akurat jestem zdania ze powinna to być okazja dla polactwa do przemyślenia czegokolwiek i zażądania prześwietlenia kandydatów i to wszystkich.

nie rozumiem do czego pijesz?
  • Odpowiedz
@voov100:

troche słaba ta wypowiedź nie sądzisz? Jak on chce wygrać z nawrockim w pojedynku o drugą turę, to gonienie popisu a nie nawrockiego to troche słaba taktyka.

Nie przez to mnie do siebie zniechęcił, że nie lubi popisu, ale przez to, że on (lub jego sztab) nie potrafi wykorzystać tego, że nawrocki leży na łopatkach.

To że traktujecie wybory jako zawody w obrzucaniu się gównem a nie szansę kandydatów
  • Odpowiedz