Aktywne Wpisy

Besalama +653
Czy istnieje na świecie gorszy dźwięk od szczekania psa?
Nie sądzę.
Mam niefart mieszkać przy ulicy toteż szum aut jest wyraźny, a latem to nocnych debili nie brakuje gazujących swoje gruzy z modyfikowanymi tłumikami. Ale łupnie i przejedzie i go nie ma. Pewnie zaraz będzie następny i to też można się zdenerwować lub przebudzić, ale jak głupie bydle zacznie ujadać to nie wiadomo kiedy skończy. Za 5 minut? 10? Nigdy nie wiesz.
Nie sądzę.
Mam niefart mieszkać przy ulicy toteż szum aut jest wyraźny, a latem to nocnych debili nie brakuje gazujących swoje gruzy z modyfikowanymi tłumikami. Ale łupnie i przejedzie i go nie ma. Pewnie zaraz będzie następny i to też można się zdenerwować lub przebudzić, ale jak głupie bydle zacznie ujadać to nie wiadomo kiedy skończy. Za 5 minut? 10? Nigdy nie wiesz.

Na początku wiosny odwiedziłemGłogów w ramachprojektu „Miasta stojące murem”. Przyciągnęły mnie tam pozostałości murów obronnych, a także inne ciekawe zabytki 🙂.
Serdecznie zapraszam Was do obejrzenia filmu o tym ciekawym mieście.
Na filmie zobaczycie:
* Mury obronne
* Zamek Książąt Głogowskich
* Kolegiatę
* Kościół Bożego Ciała
* Lapidaria
* Stare miasto
------------------------------------------
Jeśli chcesz być na bieżąco z moimi znaleziskami to zapraszam do śledzenia hashtagu #antekpodrozuje
Jeśli chcesz, żebym Cię wołał w przyszłości, to zostaw plusa pod odpowiednim komentarzem poniżej :)
Jeśli masz ochotę postawić mi przysłowiową kawę to kliknij w link
Dzięki :)
#antekpodrozuje #podroze #podrozujzwykopem #turystyka #polska #dolnoslaskie #dolnyslask #glogow #ciekawostki #ciekawostkihistoryczne #zainteresowania
źródło: 208
PobierzTreść została ukryta...
Treść została ukryta...
źródło: IMG_20191226_173033
Pobierzźródło: IMG_20191226_171627
Pobierzźródło: IMG_20191226_171748
Pobierzźródło: IMG_20210508_220850
Pobierz