Wpis z mikrobloga

Próbował ktoś sam przygotować się do kursu teoretycznego na prawko? Jakieś rady? Z czego się uczyć? #prawojazdy
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bgjm: mnóstwo jest programów z całą bazą pytań, wybierz jakiś, na początku ucz się na zasadzie żeby przelecieć wszystkie pytania od a do z, potem rób sobie egzaminy, jak zdasz 10/10 bez błędów to będziesz gotowy
  • Odpowiedz
@bgjm: Najlepiej wybrać sobie jedną platformę, która działa zarówno jako strona na kompie i jako apka na telefon. Ja korzystałem z "Testy na prawo jazdy 360". Wykup sobie dostęp na miesiąc, przestudiuj każdy temat (wszystkie zakończone są pytaniami z danego rozdziału). Jak przelecisz wszystkie, zacznij robić sobie egzaminy.
Jeśli jakieś pytanie sprawia Ci kłopoty, masz możliwość oznaczenia go jako "trudne" i będzie Ci się częściej wyświetlało. Jeśli jakieś jest banalnie
  • Odpowiedz
@bgjm dostałem od szkoły jazdy książkę “kierowca doskonały” ( ͡° ͜ʖ ͡°) z płytką i dostępem do platformy z egzaminami, nie dotknąłem książki, nie dotknąłem pytań, cisnąłem od początku do końca egzaminy aż miałem wszystkie pytania przeleciane i brakło mi czasu do egzaminu, zdane za pierwszym razem
  • Odpowiedz