Wpis z mikrobloga

• 258
@Bonaparte_34: czyli jak znała Czaskoskiego to nie było się do czego przyczepić, a potem jej pisowskie media wlały kilka wiader szamba do głowy? Rzeczywiście łamiąca wiadomość. Prawie tak, jak to że mówi po francusku.
  • Odpowiedz
  • 39
@Bonaparte_34 ciekawe te okulary przeciwsłoneczne. Wcale po to by nie ukryć twarzy. Znając życie to będzie jakaś Maria z lokalnej rady miasta z ramienia PiSu xD
  • Odpowiedz
@SSKW podejrzewam, że Pani jedynie gdzie uczyła to w Tworkach. Są pewnie dni gdzie nawet sam Norwid był jej podopiecznym.

No to teraz telewizja karnowskich beknie za powielanie takich kłamstw...a nie, mediom pisowskim można wszystko xdd Trzeba czekać na zmianę prezydenta
  • Odpowiedz
czyli jak znała Czaskoskiego to nie było się do czego przyczepić, a potem jej pisowskie media wlały kilka wiader szamba do głowy?

@VZee: Dokładnie o tym to świadczy, jeżeli to prawdziwa wychowawczyni. Kiedyś była normalna, a później przeszła przez emeryckie pranie mózgu w TVPiS/Republika i teraz nienawidzi nawet swoich dobrych uczniów których kiedyś lubiła. Nawet nie musi z nim rozmawiać, partyjna telewizja powiedziała że to diabeł i jego jedynym celem
  • Odpowiedz
  • 4
@Bonaparte_34 Moja to jeszcze gorzej by o mnie mówiła w tej sytuacji. Raszpla z podstawówki mnie chyba nienawidziła, jak cokolwiek się o------o to zawsze do mnie z pyskiem, najlepsze było jak wezwali moich starych do dyrekcji, że zrobiłem jakąś inbę na wycieczce szkolnej, którą organizowała... na której mnie k---a nie było. XD Od tamtej pory na szczęście się chyba mocno obsrała dalszego d-----------a do mnie i konsekwencji i miałem z chorym
  • Odpowiedz