Aktywne Wpisy
Słyszałem dzisiaj jak taka lekko specyficzna laska prowadziła rekrutację i pytała o regexy. Nie pozwoliła typowi zajrzeć do dokumentacji, a przecież nikt normalny tego nie pamięta xD #programista15k #pracait

d4wid +6
#kiszak #pcmasterrace
Wszedłem w recenzje nowego eldena na steam i wyskoczył mi komentarz jakiegoś uposia do ocenki jakiegoś gracza, która była negatywna - że gra jest zbyt ciężka, a multi zwalone, bo gracze stoją w miejscu.
To odpowiedź uposia:
"Po co kupujesz gre ktora z definicji jest trudna? Idz graj w casualowe gry a nie SOUSLIKE. Powinna byc jescze trudniejsza by odsiac slabych graczy i zostana tylko ci co umieja
Wszedłem w recenzje nowego eldena na steam i wyskoczył mi komentarz jakiegoś uposia do ocenki jakiegoś gracza, która była negatywna - że gra jest zbyt ciężka, a multi zwalone, bo gracze stoją w miejscu.
To odpowiedź uposia:
"Po co kupujesz gre ktora z definicji jest trudna? Idz graj w casualowe gry a nie SOUSLIKE. Powinna byc jescze trudniejsza by odsiac slabych graczy i zostana tylko ci co umieja

źródło: Zrzut ekranu 2025-06-03 223801
Pobierz
Można temat bardziej rozwinąć, bo to nie jedyny aspekt, ale według mnie wystarczający na potwierdzenie, że to nie cope.
ej ale kaktusy to ty szanuj, a co do dworców kolejowych, to nawet zabawne ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale czy to jest kwestia hobby, czy charakteru/zachowania? Bo autysta może się gapić w sufit i siłą rzeczy też nie będzie simpił xd
Ja to widzę tak, że jedyne hobby respektowane przez baby to takie, którym ona może się pochwalić innym, że ma "fajnego faceta".
Działa powiedzmy w trzech przypadkach.
1. Koleś jest chadem- to mógłby mieć hobby granie w kapsle z bezdomnymi pod mostem.
2. Hobby jest dodatkową pracą z której facet zarabia dobry hajs. Opcja dla beciaka bez pożądania. xD
3. Hobby faceta jest takie samo co hobby tej kobiety, ale cały sęk polega na tym, że facet jej za darmo to hobby udostępni albo opłaci po części lub w całości, np. kobieta lubi
@janburner: z czego trzeba leczyć?
Co do hobby to raczej normalne, że się ma jakieś. Dziwnie musi być nie mieć żadnego, co wtedy robić, żyć w trybie praca-dom-spanie i od nowa?
Zapytaj bab, bo to ich zdanie. Przecież faceci nie mają hobby po to żeby być atrakcyjnym dla kogoś tylko robią to dla siebie.