Aktywne Wpisy

Sonny86 +71
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

PodniebnyMurzyn +23
No i trzeba wracać z wycieczki i znowu czytać Wykop.pl jak to zle jest na świecie, bo zabójstwa, pobicia, migranci, antyludzkie prawodawstwo, piraci drogowi itp itd ehhh
A we wlochach może i czasem śmierdząco i murzynsko i gorąco fest, ale jednak czuowiek się odciął od tych wszystkich informacji ze świata i pospacerował se po caruggi (uliczki takie fajniutkie ciasne) po starym mieście i pojadł dobrych rzeczy i ogólnie fajnie było
A we wlochach może i czasem śmierdząco i murzynsko i gorąco fest, ale jednak czuowiek się odciął od tych wszystkich informacji ze świata i pospacerował se po caruggi (uliczki takie fajniutkie ciasne) po starym mieście i pojadł dobrych rzeczy i ogólnie fajnie było

źródło: image_picker_8B9E1588-46D7-4BEB-9755-C3987B9B2674-96891-000024C89E86992F
Pobierz
hej szukam roweru gravel do ~15tys, zależy mi bardziej na rekreacyjnej niż sportowej pozycji, oglądałem canyony (niedostępne rozmiary S), rose backroad, scott addict gravel 30, cube nuroad c:62 ex (patrząc na reach stack obawiam się że jest za sportowy) a podoba mi się malowanie. Znalazłem też takiego grevila:
https://www.sportmo.shop/pl/rowery/11303-45756-pinarello-grevil-f7-shimano-grx-820.html#/160-rozmiar-50/2089-kolory-stone_green
i tu pytania jak z jego pozycją oraz czy ktoś wie czy ten sklep jest legitny? Co z tego wybrać? a może coś innego?
Napiszę to kolejny raz, sprawdź Propaina.