Wpis z mikrobloga

#rower #gravel
hej szukam roweru gravel do ~15tys, zależy mi bardziej na rekreacyjnej niż sportowej pozycji, oglądałem canyony (niedostępne rozmiary S), rose backroad, scott addict gravel 30, cube nuroad c:62 ex (patrząc na reach stack obawiam się że jest za sportowy) a podoba mi się malowanie. Znalazłem też takiego grevila:
https://www.sportmo.shop/pl/rowery/11303-45756-pinarello-grevil-f7-shimano-grx-820.html#/160-rozmiar-50/2089-kolory-stone_green
i tu pytania jak z jego pozycją oraz czy ktoś wie czy ten sklep jest legitny? Co z tego wybrać? a może coś innego?
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ozonegod: A zobacz może Cannondale Topstone Carbon. W tym roku wyszła 3. wersja i są dobre promki na model 22-24, który jest genialny. Super wygodny, z pasywną amortyzacją kingpin z tyłu, a jednocześnie można dać na nim ognia, jeśli ma się nogę. Za 15k można czasem wyrwać model z elektronicznymi przerzutkami.
  • Odpowiedz
@Ozonegod: do 15k znajdziesz Topstona karbonowego z amortyzatorem lefty - najlepszy amor jaki istnieje. A topstone ma też pasywną tylną amortyzację (na ugięciu ramy karbonowej - 3cm). Super wygodny rower na długie trasy jak i wokółkominowe
  • Odpowiedz